profimedia-0852590641-1.jpg

Puține femei din lume mai au nevoie de o prezentare. Printre ele, desigur, și Naomi Campbell. La 54 de ani, secretele ei de îngrijire și înfrumusețare sunt în topul căutărilor internauților.

Naomi a dezvăluit că rutina sa zilnică de înfrumusețare este una rapidă și durează nu mai mult de zece minute. „Am grijă de pielea mea de când eram copil pentru că mama mereu îmi spunea că trebuie să aplic cremă hidratantă”, a declarat Campbell într-un interviu video pentru Vogue.

Recent, supermodelul a dezvăluit că folosește produse pentru îngrijirea bebelușilor pentru a-și curăța și hidrata pielea: „La duș folosesc doar săpun pentru copii. Nu-mi plac prea multe geluri de duș parfumate. Folosesc crema Biofirm Lift, și folosesc crema pentru ochi. Îmi hidratez tenul în mod constant, întregul corp și folosesc seruri hidratante pentru ten. Cred că machiajul și cremele hidratante cu texturi cremoase înfundă porii”.

De asemenea, aceasta a mai spus că folosește o rolă pentru microneedling de-a lungul bărbiei, maxilarului și pomeților pentru a stimula producția de colagen și a permite produselor să fie absorbite mai bine în piele. „Îmi place ca pielea să fie strălucitoare și radiantă”.

FOTO: ProfiMedia

Preluat de la: csid.ro