evenimente-oportunitati-start-up-tech-tineri.jpg

Dreamups te invită la Startup Grind Chișinău, ediția Pitch Battle. Aici fondatorii de start-upuri din Moldova se vor duela între ei, iar tu vei alege învingătorul. Evenimentul va avea loc în data de 24 mai, la Orange kITchen, începând cu ora 18.15.

Sesiunea de Pitch Battle va fi punctul culminant al acestei zile. Start-upurile își vor prezenta ideile în fața unei comunități de antreprenori tech entuziaști, care își vor alege învingătorul.

Pitch Battle-ul este o ocazie bună pentru start-upuri să-și etaleze ideile inovative. De asemenea, este o rampă de lansare spre o cale de succes în afacere. Câștigătorul va primi două bilete la marea Conferință Dreamicon.

# Este o oportunitate de investiție. Vei avea acces la start-upuri emergente cu un potențial mare de creștere, având șansa să investești în faze incipiente și să influențezi direcția lor de dezvoltare.

# Îți faci conexiuni de valoare. Vei întâlni investitori potențiali, parteneri sau clienți. Astfel, îți vei extinde lista de contacte într-un mediu prietenos și potrivit.

# Vei interacționa directă cu fondatorii. O să ai parte de conversații față în față cu ei, având o unică șansă să-ți fie evaluat potențialul tău real al afacerii.

# O ambianță perfectă. Pe lângă gustările delicioase și networking, te vei simți ca acasă, într-o comunitate de persoane cu interese similare.

# Votul tău contează, pe bune! Ai puterea să influențezi soarta start-upurilor prezentate, oferindu-le o șansă de dezvoltare și perfecționare.

# Începând cu ora 18.15 până la ora 18:45 – check-in.

# Începând cu ora 18.45 până la ora 19.00 – oportunități Dreamups.

# Începând cu ora 19.00 până la ora 20.10 – Pitch Battle.

# Începând cu ora 20.10 până la ora 20.45 – networking într-o atmosferă relaxată.

Înscrie-te aici la Pitch Battle.

Start-upurile care duelează au acces gratuit la eveniment.

Biletele pot fi procurate aici.

Orange kITchen se află pe strada Calea Ieşilor 8.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016. SG Pitch Battle este organizat cu suportul Orange Systems, susținut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, având alături ca parteneri media Diez, Agora și Delucru.md.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md