Drew Barrymore este una dintre celebrităţile care duc o viaţă activă şi nu ezită să împărtăşească fiecare mişcare cu fanii ei, indiferent dacă este vorba de talentul culinar, sport, viaţă personală sau chiar rutina de îngrijire.

Fiecare femeie iubeşte să aibă momentele sale de răsfăţ, să testeze produse cosmetice, să descopere ce se potriveşte tenului ei. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul lui Drew Barrymore care împărăşeşte fanilor, ori de câte ori are ocazia, produsele sale favorite de îngrijire. Până acum ne-am tot obişnuit să urmărim cele mai în vogă vedete, iar secretele lor de frumuseţe sunt întotdeauna bune de notat, mai ales dacă lucrurile nu sunt deloc complicate şi, bineînţeles, atât de costisitoare.

Dacă până acum Kourney Kardashian era o sursă de inspiraţie, cu trucurile şi produsele sale super accesibile, de data aceasta, Drew Barrymore a postat pe canalul ei de IGTV (Instagram TV), în care a oferit câteva ponturi în lupta cu cearcănele şi semnele de oboseală de sub ochi. Mai exact, este vorba de crema Olay Eyes Ultimate Eye Cream care se aplică în jurul ochilor şi care estompează aspectul obosit şi petele.

<!–

Formul de quiz

–>

”Nu numai că acţionează ca un corector, luminează şi evidenţiază zona ochilor, dar estompează cearcănele”, a spus actriţa în filmare.

De asemenea, aceasta sugerează că produsul nu acţionează doar ca o cremă de îngrijire, ci şi ca un produs de make-up care poate fi folosit în fiecare zi, ca bază. Drew Barrymore mărturiseşte că de cele mai multe ori foloseşte produsul cosmetic în locul anticearcănului sau a corectorului, dar atenţionează că dacă aplici crema pentru ochi, să nu foloseşti şi concealer pentru că rişti să încarci zona ochilor şi efectul să nu fie unul de dorit.

Formula produsului este una hidratatntă şi conţine ingrediente precum vitamina B3 şi peptide şi acţionează şi ca un concealer în momentul aplicării pentru a lumina şi netezi pielea de sub ochi.

 

Preluat de la: csid.ro