1L8A1647.jpg

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru săptămâna care urmează, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce: vizionezi un spectacol, experimentezi viața unui muzeolog pentru o zi sau mergi la un concert. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa în perioada 19-25 februarie.

Cu ocazia celor 10 ani, AGORA te invită să-i cunoști membrii echipei și să reconstruiești jurnalismul. Dacă vrei să înveți sau doar să afli într-un mod interactiv cum se scrie corect o știre, atunci participă la un workshop oferit de membrii redacției AGORA.

Evenimentul se va desfășura marți, 20 februarie, cu începere de la ora 15.30. Activitatea va avea loc la centrul Mediacor, situat pe strada Alexei Mateevici 60 din Chișinău. Persoanele interesate pot completa acest formular pentru a se înregistra.

Acest eveniment vă oferă șansa de a experimenta viața unui muzeolog în cadrul celui mai vechi muzeu din Republica Moldova și de a explora secretele din spatele culiselor. Veți avea oportunitatea să descoperiți povestea fiecărui obiect expus și să vă împărtășiți pasiunea pentru istorie și etnografie.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 21 februarie, cu începere de la ora 15.00. Activitatea va avea loc la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, situat pe strada Mihail Kogălniceanu 82 din capitală. Persoanele interesate sunt îndemnate să completeze acest formular pentru a se înregistra.

Dacă ai între 16 și 35 de ani, Centrul Municipal de Tineret Chișinău te invită să celebrezi sărbătoarea dragostei și prieteniei. Vei avea ocazia să participi la concursuri, să câștigi premii, dar și să sari în sus pe muzica lui DJ Fox Banger și a lui Satoshi.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 24 februarie, cu începere de la ora 18.00. Petrecerea va avea loc la Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”, situat pe strada Maria Drăgan 1. Intrarea este gratuită în baza biletelor pe care le poți găsi la Centrul Municipal de Tineret, situat pe strada Mitropolit Varlaam 90.

„Jurnalul Pacientei” este un spectacol psihologic plin de suspans, o intrigă complicată și provocatoare, care pune în vizor istoria despre crimă și pedeapsă pe motiv de iubire și traume emoționale.

Evenimentul se va desfășura marți, 20 februarie, la Teatrul Geneza Art din capitală. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 350 de lei.

De Dragobete, petrece într-o atmosferă plină de rafinament și emoție. Celebrează dragostea în compania unui concert susținut de artistul Vali Boghean și formația acestuia.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 24 februarie, la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău. Concertul începe la ora 18.00. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 200 și 600 de lei.

Autoarea Moni Stănilă te invită la debutul cărții „Al 4-lea”. Scriitoarea Lucia Țurcanu descrie romanul astfel: „Este o carte despre încredere și ezitare, despre (auto)exilare și eliberare, despre compasiune și pasiune, despre necunoaștere și inițiere. Un roman care are percutanța poeziei și elocvența unei omilii. O pledoarie pentru uman”.

Evenimentul se va desfășura joi, 22 februarie, cu începere de la ora 18.00. Lansarea de carte este găzduită de Librăria Cărturești la Muzeu, situată pe strada 31 August 1989 din capitală.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md