Rave-md-2.jpg

Dacă îți place să dansezi pe ritmuri electronice notează în calendar data de 1 martie, în această zi la Arena Chișinău va avea loc festivalul Electric Spring. Organizatorii concertului își propun să te familiarizeze cu frumusețea și diversitatea muzicii electronice din Moldova. Astfel, vei reuși să descoperi talente noi și să savurezi din muzica artiștilor deja preferați din Moldova. De asemenea,  pe scenă vor urca muzicieni remarcabili din Marea Britanie și Germania.

Dacă crezi că te vei plictisi, organizatorii promit să te surprindă cu muzică de calitate la putrea a doua. La concert te vei putea bucura de un Mărțișor Electro unic, dat fiind faptul că concomitent distracția va fi susținută de scena roșie și cea albă, iar tu vei putea alege ritmurile care îți sunt mai apropiate de suflet.

Scena principală a evenimentului va fi cea roșie, dar și cea albă vine cu surprize, pe lângă muzică, acolo te vei putea bucura de proiecții și mai mari, și mai imersive.

Ordinea de apariție a artiștilor, începând cu ora 20.00:
# Deck Lotton;
# Utopia;
# Magic Flowers;
# Andrew Rayel;
# Dusky (Marea Britanie);
# Rossi. (Marea Britanie);
# Perky Wires;
# SOL_.

Ordinea de apariție a artiștilor, începând cu ora 20.00:
# Villi Mahnenko;
# Bogdan Postolaki;
# Eugen Boico;
# Orbit of Ecstasy;
# Cosmos în Buzunar;
# Karen grigorean & Dima Burdienko;
# Cyberpoetry.

Prețul unui bilet variază între 400 și 1 000 de lei. De asemenea, la eveniment vor exista zone speciale premium. Aici biletele pentru un grup de șase-opt persoane costă 6 000-8 000 de lei și includ un set de băuturi la alegere. Biletele pot fi procurate aici.

Preluat de la: diez.md