Moldcell-Responsabil-Digital-740x440-1.jpg
Noua realitate, care a pus stăpânire pe toată lumea de la începutul pandemiei, dictează noi condiții și noi reguli de viață. Cu doar câteva luni în urmă, marea majoritate a activităților a trecut în regim online.

„Moldcell oferă toate serviciile de comunicare, dintre care și conexiune la internet. Este foarte important pentru noi modul în care copiii, adolescenții, părinții, bunicii folosesc internetul. De mulți ani, Moldcell depune efort pentru ca internetul să fie accesibil și, mai cu seamă, sigur pentru toți abonații noștri. Responsabil digital este strategia comună de responsabilitate socială a companiei Moldcell” – Irina Strajescu, directoare Comunicare, Moldcell.

Digitally Responsible de la Moldcell întrunește următoarele componente:

# Siguranță online pentru copii, adolescenți și părinți. Proiectul educațional #InternetFărăGriji a fost lansat de Moldcell acum doi ani și mediatizat în toată țara. În acest an, proiectul a continuat în format online, prin LIVE-uri săptămânale pe Facebook;

# Gaming responsabil și eSports. Moldcell promovează o abordare echilibrată între viața reală și cea virtuală, bazată pe respectarea restricțiilor de vârstă, principii de nediscriminare, bunăvoință și implicare a părinților. Detalii despre jocurile online, pentru părinți.

Preluat de la: diez.md