monica-scaled.jpg

Monica Anghel este de nerecunoscut după ce a slăbit enorm! În ultimii șase ani, vedeta a dat jos peste 40 de kilograme, iar acum are aceeași greutate ca-n tinerețe. Solista a negat că și-a micșorat stomacul, iar totul se datorează unei diete echilibrate. Care sunt alimentele la care a renunțat complet? 

Monica Anghel, în vârstă de 53 de ani, a impresionat pe toată lumea cu noua sa siluetă. De șase ani, artista are un alt stil de viață. A slăbit peste 40 de kilograme, iar acum arată mai bine ca niciodată. Ea a dezvăluit că nu mai deloc zahăr, pâine, produse de panificație și nici alimente procesate. În plus, acum cântărește în jur de 58 de kilograme și face furori pe rețelele de socializare.

De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme. La zahăr, clar. Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le alimin?

Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.

Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18. Evident că nu fac lucrurile acestea de capul meu”, spunea ea pentru VIVA! 

Citește și: Monica Anghel, despre cumpăna vieții ei: „Era să mor din cauza unei operații greșite. O alta a fost cea pe coloană, am avut pareză de 98% pe piciorul drept”

Sursa foto: facebook Monica Anghel

Preluat de la: csid.ro