cats-4.jpg

Celebra antrenoare de fitness și adeptă a unui stil de viață sănătos, Carmen Brumă a împărtășit recent secretele dietei sale. Vedeta își menține silueta și își asigură aportul necesar de nutrienți pentru a duce o viață activă și plină de energie. Partenera de viață a lui Mircea Badea are câteva principii de la care nu se abate atunci când vine vorba de meniul său. Mai mult, ea a renunțat de ani buni la câteva alimente care nu îi aduc niciun aport calitativ în alimentație.

Vedeta își începe dimineața cu un mic dejun bazat pe fulgi de ovăz în combinsație cu stafide, nuci și migdale. Această combinație oferă un aport bogat de fibre, proteine și grăsimi sănătoase, contribuind la o senzație de sațietate pe termen lung și la menținerea nivelului de energie pe tot parcursul dimineții.

La prânz, Carmen Brumă optează pentru o salată revigorantă cu măsline și piept de pui. Salata, bogată în legume proaspete și hrănitoare, îi asigură organismului o varietate de nutrienți esențiali, iar pieptul de pui reprezintă o sursă excelentă de proteine slabe.

Seara, vedeta preferă să încheie ziua cu o supă reconfortantă de legume, completând astfel aportul de vitamine și minerale necesare pentru un somn odihnitor și o recuperare optimă peste noapte.

Unul dintre secretele dietei lui Carmen Brumă este eliminarea din alimentație a mezelurilor, cărnii de porc și a fast-food-ului. În schimb, ea se concentrează pe consumul în cantități generoase de roșii, castraveți, varză albă, salată verde, spanac și urzici. Aceste alimente, bogate în antioxidanți, fibre și alte substanțe nutritive esențiale, contribuie la menținerea sănătății generale și a unei siluete echilibrate.

De asemenea, Carmen Brumă a decis să elimine din alimentație fasolea, mazărea și cartofii, concentrându-se în schimb pe consumul de legume cu indice glicemic scăzut și alimente bogate în nutrienți.

Sursă foto – Facebook Carmen Brumă

Citește și:

Dieta lui Carmen Brumă | Ce trebuie să mănânci ca să scapi de 37 de kilograme

Preluat de la: csid.ro