1481730795642.jpg

Ianuarie vine cu un „Dezastru Color”. Corina Bezdîga, autoarea cărții „Bolnavă de dor” și un local din capitală, organizează o seară plină de intrigă. Evenimentul va începe la ora 19:00 și prevede un recital de poezie erotico-romantică al versurilor Corinei Bezdîga și muzică live autohtonă.

„Dezastru color este o expresie pe care am folosit-o des în versurile mele. Îmi doresc să creionăm acest dezastru color împreună. Împreună cu cei care au fost și încă mai sunt bolnavi de dor, cu cei care îmi sunt prieteni sau vor să îmi devină, împreună cu oamenii care vor să descopere următorul meu proiect”, a spus autoarea pentru ZUGO.

Corina Bezdîga a povestit că inițial era un eveniment mai privat pentru ziua ei de naștere care va avea loc pe 6 ianuarie, iar prietenii și câțiva cititori au venit cu ideea de a organiza o seara cu recital de poezie.

Poeziile vor fi recitate de prietenele autoarei, Diana Ballerini – „Nebunii la care le-a fost furat viitorul”; Doina Danielean – „Putea să fie bine”; Anca Ulmanu – „Poezie necunoscută”; Lucia Brainstorm – „Nici dulce dezastru, nici bolnavă de dor”.

Organizatoarea spune că aceste poeme o reprezintă în totalitate: „Am ales să se recite câteva poeme din următoarea mea carte care încă este o surpriză. Sunt poemele mele, sunt inspirate din viața și poveștile mele. O parte din ele se vor regăsi și in viitoarea mea carte. Despre care voi vorbi mai mult în seara evenimentului”.

Nuanța serii o vor da interpretele Doina Sulac și Tatiana Spînu. Printre ivitații speciali se numără Dorina Gherganov, Carolina Vizir, Marco Ballerini, Valeriu Croitoru etc.

„Am hotărât să creăm un tablou frumos al acestei seri, adunând împreună oameni talentați, cunoscuți, inspirați, o seară unde se va cânta și se va recita”, a menționat Corina.

Pentru ca intriga evenimentului să fie simțită din plin de cei prezenți, organizatorii își doresc ca doamnele să fie „dezgolite frumos”, iar domnii să poarte cravată neagră și să aibă o atitudine de „domni”.

„Avem un dress code de care sperăm să se țină cont. Pentru că totul să se îmbine frumos cu starea poeziilor, am decis ca doamnele sa fie cât mai sexy”, a adăugat scriitoarea.

De asemenea, cei prezenți vor avea posibilitatea să degusteze o colecție de vin. Seara promite a fi plină de surprize. Pentru mai multe detalii despre eveniment și surprizele serii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Preluat de la: Zugo.md