start-up-moldova-summit.jpg

Ești invitat(ă) să te alături ca voluntar(ă) la Startup Moldova Summit 2024 – cel mai mare eveniment din Republica Moldova, dedicat start-upurilor tehnologice.

În calitate de voluntar(ă) la Startup Moldova Summit 2024, vei avea șansa să faci parte dintr-o echipă dinamică, să contribui la succesul evenimentului și să-ți faci noi conexiuni în comunitatea start-upurilor. Nu contează dacă ai experiență în voluntariat sau dacă este prima ta întâlnire cu lumea start-upurilor – organizatorii sunt deschiși tuturor celor interesați!

La ce să te aștepți în calitate de voluntar(ă):
# vei interacționa cu o echipă diversă și prietenoasă, dedicată creării unei experiențe memorabile pentru toți participanții;
# vei explora ecosistemul vibrant al start-upurilor, învățând de la liderii și inovatorii din industrie;
# vei ajuta la diverse sarcini și activități, inclusiv pregătirea evenimentului, înregistrarea participanților, asistență pentru invitați și multe altele;
# vei avea oportunități de creștere personală și profesională, dezvoltându-ți abilitățile și extinzându-ți rețeaua de contacte.

Procedura de înscriere în calitate de voluntar(ă) este simplă și rapidă – trebuie doar să completezi formularul de înregistrare la acest link. Termenul limită este data de 15 februarie.

De asemenea, toți fondatorii de start-upuri sunt invitați la concursul de pitch la Startup Moldova Summit 2024. Data limită pentru depunerea cererilor este 1 martie 2024. Detalii suplimentare despre cum puteți participa vedeți aici.

Preluat de la: diez.md