356237896_828490622121875_8091837731963106303_n.jpg

Foștii absolvenți ai programelor FLEX și YES Alumni pot beneficia de un stagiu care le va permite să se conecteze cu organizațiile gazdă din întreaga lume. Datorită oportunității, stagiarii vor dobândi experiență practică, vor participa la cursuri de dezvoltare profesională și vor primi o bursă de la Departamentul de Stat al Biroului pentru Afaceri Educaționale și Culturale din Statele Unite ale Americii.

Programul de stagiu este conceput pentru a le oferi absolvenților un start în cariera lor profesională, astfel încât aceștia să-și poată extinde experiența de lucru și abilitățile profesionale.

Stagiul durează trei luni, fiind disponibil în trei variante: fizic, online și hibrid. Stagiarii selectați vor fi asociați cu o organizație gazdă în funcție de interesele, abilitățile, cunoștințele și motivația lor. Formarea educațională în domeniul de lucru al organizației gazdă și cunoașterea anumitor limbi vor fi considerate un avantaj.

Stagiul urmează să se desfășoare în perioada martie-mai.

# Stagiul este deschis pentru absolvenții FLEX și YES.
# Candidații trebuie să finalizeze cu succes programul de stagiu și să respecte cerința de rezidență la domiciliu de doi ani.
# Candidații trebuie să urmeze un program de studii superioare de licență sau să fie proaspeți absolvenți.

Persoanele interesate se pot înregistra aici. Termenul-limită pentru aplicare este 8 februarie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md