Madan.jpg

În data de 14 februarie, Marin Madan te invită la spectacolul său solo de stand-up „Iubire ca în viață!” Va fi un program deplin de stand-up dedicat acestei veșnici teme, despre care s-au scris miliarde de piese și s-au filmat milioane de filme – iubirea. 

„Va fi un program tematic dedicat acestei frumoase sărbători. Se vor aborda subiecte precum: relația, iubirea în timp, sexul, femeia și barbatul, relațiile sănătoase și altele. Este un program din mai mult material adunat de ceva timp, plus alte glume noi. Cu siguranță va fi un 14 februarie distinctiv și ales” menționează Marin Madan. 

În deschidere vor fi colegii săi Victor Vizitiu și Alexandru Ghețan, care vor încălzi publicul înainte de marele show. Evenimentul va începe la ora 19.30 și va avea loc la Teatrul Fără Nume (str. Sfatul Țării, nr. 18). Prețul unui bilet variază între 160 și 410 de lei, iar biletele pot fi procurate iTicket.md sau Standupovka.md.

De la sfârșitul lui 2023, Standupovka a început să lanseze seria de evenimente solo, ce presupune un show de stand-up a unui singur comediant. Astfel, publicul are posibilitatea să vină la comediantul său preferat și să aprecieze integral glumele, viziunele și stilul său umoristic. 

Preluat de la: diez.md