bertalahoz_21_2_2017_14_49_15_87-e1487681386701.jpg
Cu ocazia zilei în care îndrăgostiții de pe ambele maluri ale Prutului își sărbătoresc iubirea, Calea Ferată a Moldovei vine cu cun concurs premiul căruia este un weekend de neuitat pentru tine și jumătatea ta.

Participă concurs și ai șansa să câștigi din partea Î.S. „Calea Ferată din Moldova” o călătorie cu trenul tur-retur spre Iași pentru două persoane. Călătoria va fi completată perfect de surpriza oferită de Directorul General al CFM, Iurii Topala, care va pune la dispoziția cuplului cazare gratuită în Hotelul „Unirea”, din centrul orașului istoric.

Banner_CFM_Dragobete

Regulamentul concursului:

#1. Scrie, în comentariile postării, o declarație de dragoste pentru jumătatea ta, folosind cuvintele: dragoste, tren, vis;
#2. Apreciază cu un „like” pagina oficială de facebook a „Căii Ferate din Moldova”;
#3. Distribuie public poza de concurs.

Participanții care vor îndeplini condițiile sus-numite vor fi înregistrați și selectați aleatoriu prin intermediul programului RANDOM.ORG. Câștigătorii vor beneficia de o mini-vacanță inedită în unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

Cuplul câștigător va fi anunțat vineri, 24 februarie.

Notă: Călătoria va fi efectuată în zilele de 25-26 februarie. Pentru mai multe detalii, contactați organizatorii concursului, printr-un mesaj privat pe pagina de facebook a CFM.

Amintim că anul trecut CMF a organizat un concurs similar pe pagina de Facebook a Căii Ferate și au fost desemnaţi 26 de câştigători, care au beneficiat de o călătorie gratuită tur – retur, în vagon de clasa I. De asemenea, în această zi, toţi doritorii au cumpărat bilete la jumătate de preţ în vagoanele de clasa II şi III.

Preluat de la: Diez.md