imagine-principala.jpg
Un strop de machiaj poate schimba radical starea de spirit a unei femei și o face să se simtă mai specială. De peste 15 ani, Avon oferă femeilor din Republica Moldova produse calitative, inspirându-le să-și accentueze feminitatea. În cadrul unui eveniment de presă, Avon a anunțat că-și îmbogățește portofoliul cu două game de machiaj – Avon True și mark.

Avon True a fost dezvoltat pentru femeile delicate, care aleg un machiaj natural și discret, iar mark uimește prin explozie de culoare, nuanțe intense și se potrivește de minune unei femei curajoase și creative.

colaj 1

stela2

 

„Aceste game definesc două laturi diferite ale femeii. Noi credem că acestea formează un întreg pentru că în orice femeie Avon se regăsește și o femeie True și o femeie mark. Aceasta este în același timp discretă și memorabilă, puternică și suavă, naturală și experimentală”, a declarat Stela Toderașcu, Marketing Manager Avon România și Moldova.

 

 

colaj 4

 

Imagine interviu

 

Suntem brand-ul numărul unu în Europa Centrală și de Est la categoria produselor de machiaj, din acest motiv încercăm să aducem mai aproape de clienții noștri produse calitative și inovative, ca cele din gamele Avon True și mark. Pentru evenimentul de lansare, însă, am încercat să mergem cu un pas mai  departe și am asociat machiajul cu arta, îndemnând femeile să încerce să devină propria pânză pentru pictură și să-și exprime personalitatea prin machiaj”, a menționat Roxana Popescu, director Avon Moldova.

 

 

finaly

Momentul special al evenimentului a fost prezentarea a opt picturi, realizate de către Nicoleta Vacaru. Artista a folosit rujuri, mascara, fond de ten, creioane de contur din gamele Avon True și mark. O parte din invitate s-au lăsat provocate să-și încerce propriile puteri în picturile cu produse cosmetice.

imagine12

Preluat de la: Diez.md