hands-spray-bottle-and-sponge-with-a-black-woman-2023-11-27-05-35-39-utc-scaled.jpg

V-ați gândit vreodată să faceți un degresant puternic acasă? Pentru a curăța bucătăria în mod natural, aceasta este o soluție ce merită încercată! Doar cu ingrediente naturale, puteți obține un aliat împotriva grăsimilor, economic și rapid!

Turnați 1/3 oțet alb în pulverizator. Adăugați 2/3 apă caldă. Agitați pentru a amesteca. Pulverizați oțetul pe suprafețele de degresat. Ștergeți cu o cârpă umedă și adio grăsime!

Puneți 2 linguri de bicarbonat de sodiu într-un bol. Adăugați o lingură de apă. Ajustați proporțiile pentru a obține o pastă. Aplicați direct pe pată. Lăsați să acționeze timp de 5 minute. Frecați cu o burete și clătiți.

Aceasta soluție este recomandată pentru curățarea plitei și a aragazului.

Turnați apa într-un pulverizator. Adăugați cristalele de sodă. Turnați picăturile de ulei esențial de lămâie
Lăsați să acționeze timp de 15 minute. Frecați cu o burete, apoi clătiți.

Este soluția perfectă pentru a elimina depunerile de grăsime din interiorul cuptorului.

Turnați oțetul alb într-un borcan mare. Adăugați cojile de citrice alese de dvs. Lăsați la macerat timp de 15 zile. Goliți lichidul strecurat în prealabil într-un pulverizator. Pulverizați degresantul natural pe suprafețele cu probleme.

Într-un bol, turnați apa și adăugați detergentul lichid. Turnați oțetul alb, apoi puneți picături de ulei esențial. Turnați amestecul într-un pulverizator. Acum trebuie doar să pulverizați degresantul multifuncțional pe suprafețele pline de grăsime. Ștergeți apoi cu un burete.

Pentru a scăpa de grăsime, săpunul de Marsilia este o variantă preferată de francezi. Aveți nevoie doar de apă și fulgi de săpun de Marsilia pentru a face propriul dvs. degresant acasă.

Turnați 1 litru de apă foarte caldă într-o lighean. Adăugați 4 linguri de fulgi de săpun de Marsilia. Amestecați bine pentru a dizolva fulgii. Și gata, produsul dvs. multifuncțional este gata. Trebuie doar să înmuiați o cârpă cu acest produs și adio pete!

Acesta este unul dintre degresanții naturali eficienți care se potrivesc pentru toate suprafețele. Trebuie doar să amestecați 2 linguri de săpun în 5 litri de apă caldă într-un lighean. Umidificați o cârpă cu acest produs și treceți-o pe suprafața de degresat sau pe obiectele grase. Apoi clătiți! După asta, nu mai rămâne nimic: nicio urmă de grăsime.

Sursă – https://www.comment-economiser.fr/degraissant-naturel.html

Sursă foto – YuriArcursPeopleimages / Envato

Preluat de la: csid.ro