E9szYSQUYAg24kG.jpeg
Ieri seara, Sheriff Tiraspol a creat istorie, calificându-se pentru prima oară în istorie în grupele Ligii Campionilor UEFA. Echipa #diez a selectat câteva reacții de pe Facebook în care vedem că moldovenii s-au împărțit în două tabere: prima se simte mândră că Sheriff Tiraspol s-a calificat, a doua – este de părere că nu e ocazie de fericire, pentru că echipa este finanțată din bani murdari.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

<!–

–> <!–

–>

Campioana Moldovei s-a calificat pentru prima oară în Liga Campionilor UEFA, totodată fiind prima echipă din Moldova căreia îi reușește această performanță.

Sheriff Tiraspol a început calea spre calificarea în grupele UEFA Champions League pe 7 iulie, în deplasare împotriva echipei Teuta Durrës. Atunci, tiraspolenii au învins în deplasare echipa albaneză cu scorul de 4 la 0, apoi acasă cu 1 la 0. Cumulat: 5-0.

În a doua rundă de calificare, pe 20 iulie, Sheriff a învins-o în deplasare cu scorul de 1 la 0 pe echipa armenească Alașkert FC, iar acasă a învins-o cu scorul de 3 la 1. Cumulat: 4-1.

În a treia rundă de calificare, Sheriff Tiraspol a jucat la egalitate în deplasare cu formația sârbă Steaua Roșie Belgrad, scor 1-1, iar la Tiraspol, aceasta din urmă a fost învinsă cu scorul de 1 la 0. Scor general: 2-1.

În runda play-off de calificare a UEFA Champions League, Sheriff a câștigat surprinzător în fața echipei croate Dinamo Zagreb cu scorul de 3 la 0. În manșa retur – 0-0. Scor general: 3-0.

Tragerea la sorți va avea loc azi la ora 19.00.

Preluat de la: diez.md