magazin-online-cumparaturi.jpg
Dacă în urmă cu doar câțiva ani era destul de greu să găsești toate produsele necesare în mediul online, astăzi a devenit o normalitate. Se întâmplă, în bună parte, din cauza perioadei de pandemie în care deplasările au fost limitate, iar aflarea în locuri publice închise era indezirabilă, din considerente de siguranță.

Așa am trecut de la doar câteva opțiuni de a face cumpărăturile online, cu sortiment limitat și condiții rigide, la hipermarketuri, cum este METRO Zakaz. Acesta include peste 13 mii de produse din cele mai diverse categorii (de la cele alimentare la jucării, produse de igienă, cosmetice, mobilă, obiecte de interior, textile, produse pentru animale, echipamente sportive). Astfel, vizitatorii site-ului pot găsi toate cele necesare într-un singur magazin online, fără a pierde timp, cum se întâmpla când trebuiau vizitate mai multe marketuri de nișă.

La METRO, în mediul online, prețurile sunt la fel ca la raft, iar reducerile curente sunt valabile și pe website. Mai mult chiar, acum e foarte simplă ajustarea bugetului în conformitate cu necesitățile. Nici măcar nu este nevoie de o listă de cumpărături: aranjarea în categorii fiind atât de intuitivă, încât meniul poate fi parcurs rapid și eficient, adăugând în coș doar produsele necesare.Comanda online poate fi plasată la orice oră, cu cel mult trei ore până la începerea ferestrei de livrare (pentru sloturi pare) sau patru ore – pentru cele impare. Ferestrele de livrare disponibile sunt organizate în așa mod, ca fiecare cumpărător să poată alege perioada potrivită necesităților sale.

În unele zile livrarea este gratuită. Informații despre apariția acestor oferte pot fi găsite pe website. În restul timpului, costul livrării începe de la 39 MDL și depinde de adresa de livrare sau, uneori, de greutatea coșului (de exemplu, la plasarea unei comenzi cu o greutate totală mai mare de 21 kg, se va percepe un comision suplimentar de 5 MDL, dacă depășește 41 kg, se va percepe un comision suplimentar de 15 MDL pentru fiecare 10 kg adăugătoare, în timp ce unitățile voluminoase de mărfuri se livrează în condiții speciale).

<!–

–> <!–

–>

Pentru cei ce doresc să ridice personal cumpărăturile, dar nu vor să cheltuie timp pe colectarea produselor din magazin există și opțiunea „Ridicare din magazin”. Comenzile pot fi achitate atât în numerar, cât și folosind cardul Visa/Mastercard. Comanda va fi luată din unul dintre supermarketurile METRO:
# METRO Dacia, bulevardul Dacia, 61;
# METRO Stăuceni, strada Chișinăului, 5;
# METRO Bălți, orașul Bălți, str. Nicolae Iorga, 9.

Cu un sortiment divers, o platformă ușor de navigat, condiții clare de livrare, magazinul Zakaz este o opțiune superioară drumurilor la magazin, cozilor imense și timpului cheltuit pe cumpărăturile clasice. Încearcă-l și tu!

Preluat de la: diez.md