Christina-Aguilera.jpg

De-a lungul timpului, Christina Aguilera a avut probleme cu greutatea. Când a fost gravidă cu primul ei copil, vedeta s-a îngrășat foarte mult. Nici după ce a născut, ea nu a mai reușit să ajungă la kilogramele pe care le avusese dinainte de sarcină. De aceea, a decis să ia măsuri drastice!

Christina Aguilera a hotărât să facă schimbări masive în viața ei, mai ales că se îngrășase foarte mult după sarcină. În 2010, vedeta a trecut printr-o dramă și a început să mănânce pe fond nervos. A divorțat de tatăl fiului său, iar despărțirea i-a cauzat o suferință imensă.

„Nu mă cântăresc. Ce arată bine pe cineva poate să nu fie OK pentru altă siluetă. Eu mă simt foarte bine în pielea mea și, credeți-mă, e un întreg proces să ajungi la asemenea gândire. Totul ține de cât de mult ții la tine și de felul de corp pe care-l ai”, spunea ea în revista Marie Claire, în urmă cu ceva timp.

În anul 2013, Aguilera a încercat să se concentreze mai mult pe sănătatea ei fizică și psihică. În plus, a început să meargă la sală, iar rezultatele nu au întârziat să apară. A reușit să topească peste 20 de kilograme, consumând în fiecare săptămână ou, cocos, conopidă, pește alb, fasole, carne, ardei, castraveți, spanac, salată, broccoli, varză,căpșuni, cireșe, struguri, pere, în cantități mici.

„Nu ține de înfometare, pur și simplu limitez mâncarea nesănătoasă care îmi place”, a dezvăluit vedeta cheia succesului dietei ei, în Us Weekly.

Citește și: Secretele Victoriei Beckham! Cu ce își începe ziua și alimentele care nu îi lipsesc din meniu

De asemenea, cântăreața nu a mâncat dulciuri și zahăr, iar alcoolul era strict interzis. Mai mult de atât, ea nu s-a atins de gustările nesănătoase. Pe lângă dietă, Christina Aguilera a mers regulat la sală.

Sursa foto: profimedia/ instagram Christina Aguilera

Preluat de la: csid.ro