smiley.jpg

Gina Pistol, soția lui Smiley, a povestit cum au decurs lucrurile în viața ei, după ce medicii i-au spus că șansele sale de a rămâne însărcinată sunt aproape zero. Vedeta a povestit că Maica Domnului a ajutat-o să aducă pe lume un copil.

Gina Pistol a trecut prin momente dificile înainte de a aduce pe lume primul ei copil. Prezentatoarea tv își pierduse, la un moment dat, orice speranță că va mai putea aduce pe lume un copil. Ea a urmat o serie de tratamente complicate, care însă nu au dat roade. Doctorii nu i-au mai dat nici măcar o șansă, mai ales că trecuse de 35 de ani.

Deși specialiștii îi diminuaseră speranțele și tratamentele nu păreau să dea roade, Gina Pistol a aflat ulterior că a rămas însărcinată pe cale naturală. În prezent, are o fetiță de 3 ani, pe nume Josephine. Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, soția lui Smiley a povestit că artistul a fost pe Muntele Athos și i-a adus brâul Maicii Domnului. La scurt timp, ea a aflat că este gravidă, fiind convinsă că a primit ajutor de la Divinitate.

Mai mult decât atât, Gina Pistol susține că în ziua în care a rămas însărcinată nu se afla nici măcar în perioada fertilă. Astfel, prezentatoarea TV este convinsă că a primit ajutor divin pentru a deveni mamă.

Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul. În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic. Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. Ce am simțit eu în momentul ăla, nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit .”, a povestit Gina Pistol.

Sursa foto: instagram Gina Pistol

Preluat de la: csid.ro