241714214_4465891786787720_7965246447385088435_n.jpg

Monica Tatoiu a trecut prin momente cumplite după ce medicul i-a pus un diagnosticul crunt: cancer. Avea doar 23 de ani când a fost prima dată diagnosticată cu această boală necruțătoare. După ce a urmat numeroase tratamente și a respectat indicaţiile doctorilor, acum duce o viață normală! Povestea ei este cutremurătoare. 

Nu multe persoane știu că Monica Tatoiu s-a luptat de două ori cu cancerul! În tinerețe, vedeta a primit un diagnostic teribil de la medici: suferea de cancer de col uterin. Avea doar 23 de ani când a aflat că trebuie să lupte cu boala necruțătoare. A vrut să scape cu orice preț de ea și a reușit să se vindece, după numeroase tratamente.

Citește și: Mihai Albu, noi detalii despre lupta cu cancerul de prostată: „E genetic, fratele meu a avut”

Din păcate, în 2011, boala cruntă a reapărut, de data aceasta mamar! După ce s-a vindecat de cancerul la colul uterin, femeia de afaceri a fost anunțată că suferă de cancer la sân. Trecuse deja prin această experiență și nu s-a lăsat doborâtă.

A refuzat să fie tratată în România, așa că a mers în străinătate. Atunci, medicii de la o clinică din Viena i-au spus că trebuie să i se extirpe un sân. Pentru că nu s-a lăsat păgubașă, Monica Tatoiu a decis să plece în SUA, unde a făcut mai multe analize amănunțite.

„Doctorii din România te trimit imediat la cuţit, trebuie să am o a doua părere. Pentru mine, cuţitul este ultima variantă. Am foarte multe cazuri în familie, dar şi prieteni care au ascultat de doctorii din România şi au murit. Toţi murim, la un moment dat! Fiecare boală este plata unei vieţi haotice. Totul depinde de cum trăim. Cu credinţă poţi învinge orice boală”, a declarat Monica Tatoiu pentru emisiunea „Acces Direct”, din 2010.

„Pierd un litru de sânge la trei zile. Nu mai pot sta în picioare, am o hemoragie cumplită. Mi-a spus fiul meu că sunt inconştientă. Mi-a spus că mă va duce în America la doctorii cei mai buni, că va merge cu mine. M-a bucurat foarte tare, pentru fiul meu voi face asta”, mai spunea Monica Tatoiu, la vremea respectivă.

Medicii din America i-au spus, însă, că este perfect sănătoasă. Din fericire, rezultatele indicau că nu are are niciun cancer mamar!

„Trebuie să merg să-mi fac toate analizele, dar mi-e groază. La vârsta asta îți mai găsește câte ceva și nu vreau să mai știu. Acum ceva timp am făcut o mamografie și au încurcat-o cu a altei femei bolnave. Am fost anunțată că am cancer la sân. Dar eu nu am probleme, nu mi-e frică de moarte. Am mai făcut una, nu aveam nimic. Apoi m-au sunat de la spital că le-au încurcat. Problema a fost cu acea femeie care avea cancer și i-a ieșit că e sănătoasă. Fiecare zi e importantă în asfel de cazuri”, mai spunea Tatoiu pentru Cancan.ro. 

Preluat de la: csid.ro