piersic.jpg

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari și iubiți actori de teatru și film românesc, este cunoscut pentru pasiunea pe care o pune în fiecare rol și apariție a sa. În ciuda carierei sale remarcabile și a succesului său de necontestat pe scenă și pe ecrane, actorul a trebuit să facă față unor încercări dure legate de sănătate.

În anul 2019, la vârsta de 88 de ani, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, la București. Această intervenție nu a fost singura problemă de sănătate a actorului.

În timp ce se afla într-un turneu prin țară, jucând în spectacolul „Străini în noapte”, actorul s-a confruntat și cu alte dificultăți. În aprilie 2019, penultimul spectacol la care urma să participe în cadrul acestui turneu a fost anulat în Cluj-Napoca din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat maestrul.

 

Anul acesta, la vârsta de 88 de ani, actorul a revenit pe scenă pentru a încânta publicul cu talentul și pasiunea sa caracteristice. Cu toate acestea, chiar la finalul spectacolului, problemele de sănătate au devenit mai acute, necesitând intervenția imediată a specialiștilor.

Aceste probleme de sănătate au provocat anulări de spectacole și au adus la momente de incertitudine pentru fanii și colegii săi. Mai mult, au arătat și fragilitatea pe care o poate avea chiar și o legendă a scenei, precum este maestrul Florin Piersic.

Cu toate acestea, dedicarea și dragostea sa pentru artă rămân neclintite. Admiratorii săi continuă să îi ofere sprijinul și să îi trimită gânduri bune în toată această perioadă dificilă.

Citește și: Florin Piersic a ajuns pe masa de operație. Ce a pățit celebrul actor și care este starea lui de sănătate

Sursă foto: Kitreel / Shutterstock

Preluat de la: csid.ro