Foto-CODE-FACTORY.jpg
Cu 15 ani de experienţă în domeniul serviciilor IT şi peste 220 de angajaţi în Moldova și România, compania Code Factory a devenit partener cu Software Mind (Polonia), cu sprijinul unuia dintre cele mai mari fonduri de invesții din CEE, Enterprise Investors. 

Având proiecte în domenii ca FinTech, pariuri sportive online și comerț electronic în Europa, America, Asia și Africa, compania Code Factory este recunoscută pentru dezvoltarea cu succes a unor platforme de betting pentru cele mai mari firme din lume, cum ar fi William Hill, care a devenit un lider pe piața US de pariuri online prin intermediul aplicației dezolvate în comun cu Code Factory.  

Vestea bună este că specialiștii Code Factory vor avea acces la proiecte de diverse anverguri, cu tehnologii interesante, mai multe posibilități de creșteri profesionale și de cooperare cu noi colegi din diferite zone, cum ar fi Polonia.

„Ne bucurăm că datorită parteneriatului am devenit mai mari ca şi echipă, suntem la o nouă treaptă de dezvoltare, mult mai înaltă, ceea ce presupune şi o creștere substanţială a numărului de angajaţi din Moldova, atât prin formarea noilor specialişti prin internship, cât şi atragerea noilor colegi deja formaţi”, afirmă Ghenadie Gorincioi, director Code Factory Moldova.

O altă noutate este crearea Academiei Code Factory, un nou proiect care va contribui la creşterea numărului de colegi în domeniu IT, pe diverse tehnologii. Compania consideră că formarea specialiștilor tineri prin intermediul intership-urilor este la fel de importantă ca și atragerea specialiștilor bine formați în domeniu.

Împreună cu Software Mind, companie fondată în anul 1999, cu sediul central la Cracovia și birou de reprezentare în US, cu peste 550 de specialiști care se ocupă de software în 5 birouri din Polonia, urmând și extinderea în America Latină, vor completa portofoliul cu noi competențe şi realizări, sporind volumul şi eficacitatea lucrului la cererea clienților săi.    

Fiind acum 800 de specialişti în întregul grup de parteneriat, companiile vor implementa proiecte mai mari, mai interesante şi complicate din punct de vedere tehnologic şi mai sofisticate ca business. Scopurile primordiale ale parteneriatului stabilit între Code Factory şi Software Mind rămânând aceleaşi: atât dezvoltarea serviciilor oferite clienților și partenerilor, cât şi consolidarea principiului companiei: „People first”.

Preluat de la: diez.md