2-30.jpg
Fotografiile făcute cu smartphone-ul Galaxy S23 Ultra pot fi imprimate în format mare, chiar pe un banner. Compania „Samsung Electronics”, împreună cu fotograful – Sonia Plakidyuk, au realizat proiectul „Creează cu Galaxy”, utilizând posibilitățile impresionante a camerei Galaxy S23 Ultra, disponibil pentru toți utilizatorii.

În proiectul „Creează cu Galaxy” posibilitățile camerei Galaxy S23 Ultra și a tabletei Galaxy Tab S8 Ultra au devenit instrumente de creare a obiectelor de artă foto-vizuală contemporană, cum ar fi: fotografiile modelelor, făcute de Sonia cu ajutorul smartphone-lui Galaxy S23 Ultra au fost completate cu fotografii ale elementelor costumelor naționale, ornamente istorice și moderne ale broderiilor și bijuteriilor prin tehnica colajului, precum și picturi cu ajutorul S Pen-lui.

Toate fotografiile modelelor, iilor, ornamentelor și bijuteriilor au fost atent selectate de către stilistul Olga Sloni și fotografiate cu Galaxy S23 Ultra, fără utilizarea câtorva lentile suplimentare. Camera de calitate Pro are cea mai mare rezoluție dintre toate Galaxy și cel mai puternic procesor pentru procesarea rapidă a fotografiilor. Noul senzor de 200 de mega pixeli Adaptive Pixel va surprinde cu exactitate cele mai mici detalii, ceea ce oferă claritate și detalii de neegalat ale fotografiei. Calitatea imaginilor obținute oferă posibilități nelimitate, căci detalii fantastice sunt vizibile pe toată suprafața cadrului.

Calitatea detaliilor se vede ușor în proiectul „Creează cu Galaxy”, cum ar fi elementele tradiționale, textura broderiei, detaliile bijuteriilor utilizate în colaje. Toate acestea prezintă posibilitățile fotografice impresionante a noului Galaxy. Calitatea fotografiilor este atât de înaltă, încât poți să le imprimi în format mare și chiar să le plasezi pe suprafețe mari. Poți vedea una din fotografiile proiectului amplasată pe bannerul din atriumul mall-ului MallDova.

Proiectul „Creează cu Galaxy” este un proiect creativ inspirațional, a subliniat Sonia Plakidyuk. „Este o poveste despre identitatea națională, curaj și simbolurile culturale. Arta modernă este imposibilă fără tehnologii. Galaxy S23 Ultra oferă unui profesionist o gamă largă de posibilități creative și sper că acest proiect va fi un imbold pentru toți cei pasionați de fotografie.” 

Simbolurile, desenate cu S Pen sunt parte ale elementelor tradiționale purtate de strămoși, îmbinate armonios în lucrările moderne. Decorarea elementelor din jurul modelelor a creat legătura dintre prezent și valoarea incontestabilă a trecutului.

„Tehnologia nu este doar un set de funcții și dispozitive utile care au devenit parte din viața noastră. Ele pătrund inevitabil în lumea artei, deschid posibilități nelimitate pentru creativitate. Proiectul „Creează cu Galaxy” este o combinație între tradițiile moștenite și posibilitățile inovațiilor, care creează compoziții multimedia impresionante. E important de menționat că aceste posibilități creative sunt disponibile pentru toți utilizatorii Galaxy S23 Ultra”, a spus directoarea departamentului de dispozitive mobile „Samsung Electronics Ucraina”, Ellina Lebedeva.

Samsung oferă posibilitate fiecărui utilizator de smartphone să își realizeze potențialul său creativ pentru a capta conținutul său unic. Acesta oferă posibilități nelimitate pentru a experimenta, a face fotografii, a prelucra imaginile și clipurile video, ce anterior nu era disponibil.

Preluat de la: diez.md