oana-lis.jpg

La începutul lui 2023, Oana Lis a aflat că are cancer de piele, chiar înainte de împlini 44 de ani. După analize amănunțite, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cum se simte acum? 

În urmă cu aproape doi ani, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit că medicii i-au spus că are carcinom de piele, așa că a luat decizia să se opereze rapid. A urmat o perioadă lungă de recuperare, dar acum se simte mult mai bine.

„Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim. Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare”, a mai dezvăluit Oana Lis după operație, pentru spynews.ro.

Oana Lis a dezvăluit s-a trezit cu o pată pe corp, dar nu i-a acordat atenție. A tratat-o cu creme și alifii, dar pata creștea în dimensiune. A mers la spital, iar acolo a primit vestea groaznică. Diagnosticul a venit ca un șoc pentru ea, ținând cont că nu a avut niciun simptom!

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dispărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții”, a povestit soția lui Viorel Lis, în emisiunea La Măruță.

În cadrul unui interviu, blondina a povestit despre perioada dificilă prin care a trecut în ultimii doi ani. Deși a fost operată și se simte bine, ea se află în continuare sub supravegherea medicilor.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac și eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, spunea partenera de viață a lui Viorel Lis.

Citește și: Mihai Leu are din nou probleme de sănătate. În trecut, fostul pugilist s-a luptat cu cancerul de colon: „Sunt optimist”

Sursa foto: facebook Oana Lis/ capturi video

Preluat de la: csid.ro