photo1715682859.jpg

Organizația non-guvernamentală Sigmoid lansează o serie de ateliere lunare, cu genericul Pandora’s Box. Primul workshop este dedicat celor care își doresc să învețe cum pot utiliza inteligența artificială astfel încât să crească potențialul propriului marketing.

Prima sesiune, intitulată Pandora’s Box: Unleashing AI’s Potential in Marketing, va fi livrată de către Elizaveta Bazilevici, directoare de marketing la Fusion Works și mentoră la Tech Women Moldova 2024. Atelierul va include noțiuni generale și exemple practice legate de contribuția inteligenței artificiale în marketing. 

Participanții vor avea ocazia să creeze o strategie de marketing cu ajutorul inteligenței artificiale în baza unor cazuri propuse de către organizatori. Workshopurile vor include și informații despre modul de utilizare a aplicațiilor bazate pe inteligența artificială în cadrul mai multor joburi. Seria instruirilor lunare își propune să accentueze oportunitățile oferite de inteligența artificială în dezvoltarea și îmbunătățirea eficienței și posibilităților în diferite industrii.

Primul atelier se va desfășura marți, 21 mai, cu începere de la ora 18.30. Sesiunea va avea loc la Orange Digital Center, situate pe strada Ion Creanga 1 din Chișinău. Persoanele interesate sunt invitate să completeze acest formular pentru a se înregistra. Participarea este gratuită.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md