elwira-petre.jpg

Elwira Petre, partenera de viață a lui Mihai Petre, a trecut prin momente dificile în urmă cu ani buni. Aceasta a precizat că medicii i-au pus un diagnostic dur, iar viața ei s-a schimbat radical. Ea a scos totul la iveală în timpul competiției Asia Express, sezonul 4. Atunci, Elwira Petre a povestit cu ochii în lacrimi ce a pățit! 

Soția lui Mihai Petre, Elwira, a vorbit în trecut despre traumele prin care a trecut. Dansatoarea și soțul ei au fost câștigătorii Asia Express, sezonul 4, iar mulți dintre fanii emisiunii au putut afla detalii despre viața lor de familie, dar și despre drama cumplită prin care au trecut.

Elwira Petre a oferit detalii despre problema medicală cu care a fost diagnosticată. Medicii au anunțat-o că suferea de o boală incurabilă, iar cel care i-a stat alături a fost chiar partenerul ei, Mihai Petre. Elwira Petre era suspectă că are o tumoră la coloană. Din fericire, diagnosticul era unul greșit!

Citiți și: Kate Middleton a participat la Trooping the Colour, primul eveniment public după ce a fost diagnosticată cu cancer

„Vreau să-ți mulțumesc că ai rămas puternică și sănătoasă, că m-ai speriat rău. Am avut un moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira este foarte bolnavă și că… ”, i-a spus Mihai Petre soției sale, Elwira, la Asia Express 4.

„Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus și Mihai a fost cel mai apropiat și cel mai bun cu mine. Numai la el mă gândeam în momentul ăsta. El, de fapt, a fost cel care m-a ajutat să trec peste, dar și să ne schimbăm total, dar total gândirea despre viață”, a precizat dansatoarea din Polonia, conform Wowbiz. 

La începutul anului, Elwira Petre a decis să nu se mai alimenteze timp de 3 zile. Pe rețelele de socializare, ea le-a povestit fanilor pas cu pas cum au decurs zilele de fasting.

„Voiam să vă povestesc ultima mea experiență. Am hotărât să țin un fasting trei zile și voiam să vă povestesc un pic cum a fost, poate pe unii dintre voi vă ajută. În primul rând, vreau să vă spun că această experiență este una unică și este una foarte specială, pentru că este o călătorie împreună cu corpul tău, cu mintea ta, în care eu, cel puțin, nu știam la ce să mă aștept.

Eu am mai făcut fasting, dar recunosc că cel mai lung a fost de 48 de ore, niciodată 72 și nu știam la ce să mă aștept. Prima zi era una chiar foarte bună, pentru că sunt obișnuită, cel puțin o dată pe lună, o dată pe săptămână să fac fasting de 24 de ore”, povestea Elwira pe Instagram.

Sursa foto: facebook Elwira Petre

Preluat de la: csid.ro