xtina_1717001268_3378773988579830231_636465432.jpg

La 25 de ani de la lansarea primului ei hit, Christina Aguilera a revenit la silueta din adolescență, după ani întregi în care s-a luptat cu kilogramele în plus și cu stigmatul de femeie voluminoasă într-un showbiz dominat de filiforme.

Christina Aguilera a atras toate privirile în weekend, la un eveniment Dolce & Gabbana din Italia, purtând o rochie mini roz și cizme asortate peste genunchi.

Artista a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care defila cu ținuta sa impresionantă, iar în secțiunea de InstaStory, aceasta a adăugat un alt clip video din timpul evenimentului, unde a purtat aceeași ținută pe scenă.

 

 

O postare distribuită de Christina Aguilera (@xtina)

 „Ce s-a întâmplat cu silueta ei? Unde au dispărut kilogramele?”/ „Vreau să știu secretul. Cum a reușit să slăbească atât de repede”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

În rarele ocazii în care a vorbit despre regimuri de slăbit, Christina Aguilera a recunoscut că a ținut Dieta Curcubeu, care constă în consumul zilnic de legume și fructe intens colorate. Ideea dietei e să mănânci doar alimente de-o singură culoare în fiecare zi, ca să vezi rezultate îmbucurătoare pe cântar.

Dincolo de asta, vedeta a adăugat în rutina ei ședințele de yoga și box, exercițiile cardio și antrenamentul cu greutăți, de două până la cinci ori pe săptămână, conform Daily Mail.

Totuși, gurile rele o suspectează că a apelat la deja celebrul medicament Ozempic, folosit de diabetici, pentru a slăbi în timp record.

Despre transformările ei de-a lungul anilor și oscilațiile de greutate, Christina a explicat pentru revista Marie Claire că este încrezătoare indiferent de câte kilograme arată cântarul.

„Am fost sus, am fost jos. Am trecut prin toată gama de încercări la care poți fi expus în această industrie. Am fost prea slabă, am fost prea mare. Am fost criticată indiferent de ce parte a scalei mă aflam. Dar îmi iubesc corpul”, a spus artista.

Citește și: Katy Perry, tratament cu Ozempic? Cum arată vedeta după ce a slăbit spectaculos! Secretul artistei a fost acum dezvăluit

FOTO: Instagram @xtina

Preluat de la: csid.ro