cearta.jpg

Poți cădea ușor în capcana unei relații toxice de teamă de a nu rămâne singură, așa că e mai bine să știi care sunt partenerii pe care trebuie să îi eviți, în funcție de zodia în care s-au născut.

Deși între cei doi există o chimie naturală, o relație pe termen lung nu va funcționa niciodată. Leul vrea să fie sigur de relație, timp în care Racul nu oferă siguranță dacă nu este absolut convins de sentimentele celuilalt. Relația va fi una tumultoasă, presărată cu multe suișuri și coborâșuri.

Capricornii și Vărsătorii au în comun determinarea, însă n-au în comun modul în care abordează ambiția. Capricornii vor claritate, siguranță, în timp ce Vărsătorii vor performanță, rezultate, evoluție.

În cazul celor doi, lucrurile sunt cât se poate de simple. Fecioarele sunt practice, Gemenii sunt visători. Relația nu va funcționa atâta timp că își trimit reciproc semnale greșite.

Balanțele și Taurii sunt foarte asemănători, de aceea nici nu funcționează prea bine relația lor. Amândoi sunt firi încăpățânate, înclinate spre estetic, iubitoare de frumos și foarte romantice. Totuși, gelozia Taurului o împiedică pe Balanță să fie sociabilă așa cum își dorește, și vrea să o controleze.

Citește și: Top 5 cele mai geloase zodii: ce le face să se simtă amenințate în relații

Atât Scorpionul, cât și Peștii se bazează foarte mult pe emoții, doar că au maniere diferite de a și le arată. Scorpionii șut pasionali, dar nu se exterizeaza prea tare, timp în care Peștii sunt mai slabi, fapt ce va conduce spre ruptură.

În timp ce Racii se concentrează pe crearea unui cămin liniștit, Săgetătorii sunt interesați de lărgirea cercului de prieteni și cunoștințe, vor să încerce lucruri noi. Relația nu va funcționa a la long.

Preluat de la: csid.ro