zz.jpg
Copiii au nevoie constantă de magie, de sărbători calde petrecute în sânul familiei, deoarece, în acest fel, încep să adune amintiri și să înțeleagă lumea în culori frumoase. Iarna acest lucru este cu atât mai important, cu cât ne petrecem timpul mai mult în casă și, evident, vine Moș Crăciun. Ce cadouri minunate poți să le iei celor mici sau adolescenților, află din acest material conceput de echipa Promstore.


Jocuri de masă – învățăm și ne distrăm

Dacă copilul tău merge la școală și are un interes sporit pentru studiu, este curios și vrea mereu să-și găsească activități pe măsură, atunci un cadou perfect poate fi alegerea unor jocuri de masă, precum ar fi Monopoly, Scrabble, Șah, Dame sau jocul UNO.

Avantajele unui astfel de cadou sunt următoarele:
# Îl învață pe copil să interacționeze în echipă și să depună efort pentru a fi competitiv;
# Consolidează relațiile de prietenie sau de familie, deoarece veți petrece mai mult timp de calitate.

Îi sporește aptitudinile de competitivitate și de leadership celui mic, care va simți regulile de joc și le va aplica încercând să câștige.

Jocuri în aer liber

Jocurile în aer liber sunt actuale pentru copii de toate vârstele, de la preșcolari la copiii în școala primară, gimnaziu și chiar liceu. Majoritatea adoră să se joace în aer liber, însă uneori au nevoie de o mână de ajutor cu privire la noi idei de joacă și activități. Fotbal, volei, baschet, darts, frisbee este doar o mică parte de jocuri, componentele și accesoriile cărora le puteți găsi la noi pe site.

Avantajele unui astfel de cadou sunt următoarele:
# Jocurile în aer liber îi ajută pe copii să-şi dezvolte abilităţile de învăţare. Prin instalarea echipamentelor educaţionale în aer liber, copiii învaţă prin joc, ceea ce reprezintă un mod distractiv de a ajuta copiii să înveţe noi informaţii şi abilităţi.
# Jocul în aer liber este excelent pentru încurajarea creativităţii copiilor. Dincolo de constrângerile şi confruntarea jocului în interior, prin joacă în aer liber imaginaţia copiilor este adesea stimulată de obiectele din jurul lor şi acest lucru le încurajează rapid creativitatea.

Există numeroase beneficii pentru sănătate oferite de joacă în aer liber. Mișcarea înseamnă sănătate. Ajută la dezvoltarea fizică. Pe lângă aceasta, stând la soare, chiar şi în timpul iernii, copiii formează în mod natural vitamina D, a cărei lipsa poate duce la rahitism.

Jucării tematice, muzicale

Dacă copilul manifestă interes față de muzică, un cadou ideal ar fi o jucărie chitară sau pian. Acest tip de jucării are o mulțime de beneficii, făcând parte din categoria jucăriilor educative.

Avantajele unui astfel de cadou sunt următoarele:
# Stimulează memoria;
# Stimulează dezvoltarea cerebrală;
# Ajută la o mai bună coordonare a mâinilor și a corpului în întregime;
# Antrenează răbdarea/perseverența;
# Stimulează atenția;
# Dezvoltă creativitatea.

Jucării pentru fete și băieți/ jocurile de rol

Fie ca îl numim joc imaginar, joc creativ, joc de rol… este o parte deosebit de importantă a dezvoltării sănătoase a copiilor. Jocul de rol permite copiilor să îndeplinească roluri diferite și să-și dezvolte propria creativitate, precum și reacțiile și răspunsurile la reacțiile din jur. Joaca nu înseamnă doar distracție pentru cei mici. Jocul este un mijloc prin care învață despre lume, despre sine și un mod de a interacționa cu ceilalți.

Câteva grupe de jucării care le găsiți pe site:

Pentru băieți

# Mașini cu telecomandă;
# Roboți cu radiocomandă;
# Trenuțuri;
# Seturi de poliție și armament.

Pentru fete

# Cosmetică și bijuterii pentru păpuși;
# Set jucării veselă;
# Set jucării pentru doctor;
# Cărucioare și paturi pentru păpuși.

Avantajele unui astfel de cadou sunt următoarele:
# Dezvoltarea imaginației și a creativității;
# Dezvoltă gândirea;
# Influențează pozitiv dezvoltarea neurologică, inteligența și comunicarea.

Jucării și accesorii pentru bebeluși – primul pas pentru un copil fericit

Și bebelușii au nevoie de daruri, de aceea nu uita să îi procuri celui mai mic membru al familiei un set creativ, format, de exemplu, din cubulețe colorate, un sorter sau niște zornăitoare colorate. În acest fel, îl vei ajuta să:
# Cunoască texturi, forme și culori diverse;
# Să se joace independent și să învețe conexiuni logice.

Indiferent de tipul cadoului ales, nu uita să alegi ambalaje cadou viu colorate, frumoase, pe care bebelușul sau copilul tău le va aprecia la justa valoare. Unde le poți găsi pe toate? Corect! În magazinul online Promstore – locul prețurilor prietenoase.

Nu mai amâna și fă-ți rezerve de cadouri din timp!

Preluat de la: diez.md