foi-de-dafin-scaled.jpg

Toți ne dorim ca hainele noastre să fie curate și proaspete mereu, așa că de multe ori apelăm la cei mai buni detergenți din comerț. Însă înainte de a merge să cumpărăm aceste soluții chimice și destul de costisitoare, putem folosi un ingredient din bucătărie, care poate curăța eficient obiectele vestimentare. Iată ce se întâmplă dacă pui câteva frunze de dafin în mașina de spălat! 

Multe persoane au impresia că soluțiile scumpe din supermarketuri fac minuni atunci când vine vorba de spălarea hainelor, însă lucrurile stau total diferit.

Cei de la santeplusmag.com vin cu un truc genial pentru ca hainele să iasă impecabile, fără pete, și cu parfum proapăt, după ce le scoatem de la mașina de spălat. Așadar, uitați de detergenții scumpi și încercați foile de dafin. Da, ați auzit bine. Banalele frunze de dafin pot fi foarte utile pentru hainele noastre!

Citește și: Tratamentul de 3 zile cu frunze de dafin. Se ține o dată pe an și te scapă de dureri!

Acest ingredient din bucătărie poate poate preveni și decolorarea hainelor, o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor. Drept urmare, dacă vreți să aveți hainele cât mai curate și fără pete, adăugați câteva frunze de dafin într-o bucată de material, iar mai apoi le băgați direct în mașina de spălat, la un loc cu hainele. La final, veți observa că rufele capătă un parfum proaspăt și sunt impecabile.

În plus, puteți fierbe 10 – 15 frunze de dafin într-un litru de apă, timp de 3 minute. Apoi, înmuiați hainele în această soluție, după ce s-a răcit. Ulterior, hainele se scot, se storc și se spală în mod normal.

Preluat de la: csid.ro