De-ce-trebuie-sa-tii-cont-cand-iti-alegi-palaria-de-varaFoto-pixabay.com_.jpg

Protecția pe timp de caniculă este esențială iar unul din accesoriile ce nu ar trebui să lipsească în zilele toride este pălăria potrivită pentru a te proteja de soarele arzător.

Dincolo de tendințele în materie de modă, în perioada caniculei protecția de razele puternice ale soarelui este esențială pentru a evita hipertermia și a rămâne funcțional pe parcursul unei zile de vară.

O pălărie bine aleasă te poate proteja de caniculă și, foarte important, îți apără capul și fața de razele puternice ale soarelui. O treime din cazurile de cancer de piele apar pe față, iar pălăria te poate proteja de expunerea riscantă la soare, cu pericole pentru tenul feței.

Specialiștii recomandă purtarea unei pălării ușoare, cu boruri largi, care să-ți ofere protecția necesară pe timp de caniculă.

Desigur, în cazul copiilor, dar și a adulților, opțiunile pot fi extinse. Astfel, o șapcă bine aleasă poate reprezenta nu doar un accesoriu potrivit unei ținute de vară lejere, ci poate oferi un plus de protecție împotriva razelor solare puternice.

Citește AICI continuarea articolului și vezi de ce trebuie să ții cont când îți alegi pălăria de vară.

Preluat de la: csid.ro