emily-1.jpg

Emily Burghelea, fostă concurentă la emisiunea „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit că doctorii i-au spus că nu poate avea copii, dar cu toate acestea a rămas însărcinată și în prezent are doi copii minunați. 

Emily Burghelea a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, o afecțiune frecventă ce poate cauza infertilitate la majoritatea femeilor.

În cadrul unui control ginecologic, influencerița a aflat despre această condiție care poate face dificilă o sarcină. Diagnosticul a luat-o prin surprindere, dat fiind că are deja doi copii, o fetiță și un băiețel. La începutul lui 2023, Emily Burghelea a născut al doilea copil. Într-o postare pe contul său de Instagram, Emily a împărtășit le-a povestit fanilor virtuali despre diagnosticul primit de la medici.

„Am aflat că am ovare polichistice și am mai aflat că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut! I-am făcut, ciudat, nu? Am fost la o doamnă doctor, să mă verific puțin, am fost la dermatolog, de fapt, și am intrat și la o consultație și i-am spus că nu am o menstruație regulată neapărat și am și acneea asta care, hmmm, na… Fie vorba între noi, nu mi se pare o chestie așa gravă dacă analizez acum situația.

Doamna doctor mi-a zis înainte să mă verifice că am ovare polichistice, că nu pot să fac copii. Am întrebat-o ce e de făcut. Mi-a zis că trebuie să iau anticoncepționale. Nu prea vreau să iau anticoncepționale”, a dezvăluit Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.

Citiți și: De ce a ajuns soțul lui Emily Burghelea în stare gravă la spital. Diagnosticul pus de medici: „Tratament lung”

Sursa foto: instagram Emily Burghelea

Preluat de la: csid.ro