profimedia-0253487034.jpeg

Will Coleman, un bucătar foarte cunoscut și apreciat la nivel internațional a dezvăluit pe contul său e TikTok cum reușește să facă economie din punct de vedere financiar.

Prin intermediul metodei de cumpărături de 6 la 1, care te ajută să economisești bani și timp, practic cumperi șase legume, cinci fructe, patru proteine (carne, tofu, ouă), trei produse cu amidon (cartofi, orez), două tartine sau sosuri și un articol la alegere.

Strategia promovată de bucătar a fost primită foarte bine de internauți datorită faptului că are obiective simple. Trucul ingenios face cumpărăturile să devină mai ușoare, minimalizează achizițiile impulsive și economisește bani.

„Dacă luați în considerare a metodei de cumpărături 6 la 1, este important să vă dați seama ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și bugetul dvs. În general, înțelegerea bugetului dumneavostră este esențial.

Așa aflați ce ar trebui și ce nu ar trebui să cumpărați de la magazinul alimentar – și pentru a vă asigura că economisiți bani”, este de părere Samantha Landau, expert în consum la .

Mai mult, trucul încurajează consumatorii să-și planifice mesele și să fie mult mai atenți la ceea ce pun în coș, la magazin.

Citește și:

Citește și:

FOTO: ProfiMedia

Preluat de la: csid.ro