diez-share-facebook.png
Cartea de memorii „Becoming” a fostei prime-doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, va fi lansată pe 13 noiembrie, în 24 de limbi. Despre aceasta a fost anunţat, duminică, printr-un comunciat la editura Penguin Random House.

În această lucrare, intitulată „Becoming”, „vorbesc despre rădăcinile mele, povestesc cum o fetiţă din cartierul South Side al oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă pentru a-i atrage şi pe alţii de partea sa”, a explicat Michelle Obama, citată în comunicat.

Preţul de vânzare al cărţii în Statele Unite este de 32,50 de dolari pentru versiunea tipărită şi de 14,99 de dolari pentru cea electronică, notează news.ro.

La începutul lunii martie, Financial Times afirmase că fostul cuplu prezidenţial a semnat un contract record cu editura Penguin Random House pentru publicarea a două cărţi fiecare. Editorul ar fi acceptat să plătească mai mult de 60 de milioane de dolari pentru a-şi asigura drepturile celor două lucrări. Un purtător de cuvânt al casei de editură a refuzat atunci să comenteze subiectul.

Michelle Obama a publicat deja o carte, „American Grown”, despre grădinărit şi alimentaţie, în 2012.

Niciun alt detaliu despre cartea lui Barack Obama nu a fost dezvăluit încă. El a publicat deja două volume: “Visuri de la tatăl meu” (1995) et “Îndrăzneala de a spera” (2006), care s-au vândut fiecare în mai mult de 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Preluat de la: diez.md