cozonac.jpg
În ajun de Paște, e timpul să începi să te gândești la meniul tău pentru această sărbătoare. Nu trebuie să stai în bucătărie ore întregi pentru a pregăti cele mai bune bucate de Paște. Unele restaurante și cafenele din Chișinău oferă meniuri speciale pentru această sărbătoare, astfel încât să poți savura mâncarea preferată fără a fi nevoie să te stresezi cu gătitul.

În acest articol, îți vom prezenta câteva localuri din capitală care pun la dispoziție mâncare tradițională de Paște, astfel încât să poți sărbători fără griji.

# Trattoria


Sursă: trattoria.md

Familia Trattoria della nonna a pregătit o surpriză de Paște pentru toți cei care doresc să se bucure de bucatele tradiționale. În dimineața de Paște, părintele Victor va blagoslovi coșurile cu bucate și va aduce focul bisericesc, iar familia Trattoria della nonna va livra gratuit mâncarea sfințită la adresa dorită. Acestea pot fi comandate pentru întreaga familie sau pentru o persoană dragă, dar și pentru persoane care sunt singure și au nevoie de ajutor.
Coșurile de Paște conțin bucate sfințite și pregătite de familia Trattoria della nonna, dar și o sticlă de vin roșu. Prețul unui coș începe de la 600 de lei.

# Any’s Pizza


Sursă: Tripadvisor/ненси ботвин

Rețeaua Andy’s Pizza propune un coș ce include cozonac, vin roșu, steak de porc, steak de pui, brânză de oaie, pate din ficat de pui, oua colorate, prosop. Prețul ajunge până la 690 de lei.

# La Plăcinte


Sursă: laplacinte.md

Pe lângă cozonacul clasic, la restaurantul La Plăcinte, clienții pot savura o varietate de preparate tradiționale de Paște. În meniul lor se regăsesc diverse opțiuni, precum plăcinte tradiționale cu brânză dulce, cu varză sau cu carne, sarmale în foi de varză cu orez, friptură, cartofi, legume la grătar.

# Box Catering


Sursă: boxcatering.md

Compania Box Ctering pune la dispoziția clienților un șir de coșuri cu bucate diverse, seturi cu ouă roșii, sarmale, friptură, cozonaci, salată tradițională. Aveți posibilitatea de a primi deserturi cadou dacă comandați trei big box-uri.

Preluat de la: diez.md