ordinary.jpg
Acum poți găsi cele mai căutate produse cosmetice ale brandurilor CeraVe și The Ordinary oficial în Moldova, în magazinele HERB.


De ce CeraVe

Dezvoltat împreuna cu medicii dermatologi, CeraVe este conceput pentru a repara și întări bariera pielii pentru ca aceasta sa rămână hidratata și să aibă un aspect sănătos. CeraVe ajuta la refacerea ceramidelor esențiale de care are nevoie o piele sănătoasă.

De ce The Ordinary

The ordinary este un brand de cosmetice care oferă o varietate de produse adresate atât tenului problematic, cât și pielii normale. Compania canadiană The ordinary are la bază onestitate și integritate, iar ingredientele active folosite au demonstrat că ajută pielea să arate mai bine, și nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a tenului.  Produsele CeraVe și The Ordinary:
# sunt foarte accesibile ca preț;
# fiecare produs se axează pe eficacitate, astfel încât veți obține rezultate benefice în cel mai scurt timp;
# nu conțin ingrediente nocive cum ar fi parabeni, sulfați, uleiuri minerale, coloranți, etc. ;
# sunt vegane și nu sunt testate pe animale.

Totodată, în magazinele HERB găsiți o gamă variată de produse cosmetice din Coreea, SUA, Germania, Canada, de la diferiți producători, cum ar fi: Holika Holika, Petitfee, Lador, Esthetic House, Elizavecca, Medi-peel, Aveeno, EOS, Carmex, Weleda.

<!–

–> <!–

–>

Comandă online produsele dorite pe www.herb.md și beneficiezi de:
# livrare rapidă;
# raport optim între preț – calitate;
# gama variată de produse;
# abordare și consultanță profesionistă.

Preluat de la: diez.md