diez-5.jpg
Ofertele de Black Friday îți dau bătăi de cap și te-ai pierdut printre reduceri și chilipiruri? Atunci citește acest articol! Cei de la elefant.md au discount de până la 90 %, ocazie numai bună să profiți de o sesiune de shopping și să economisești bani. Iată care sunt produsele pe care trebuie să le ai.


Korean beautypatchurile pentru ochi Mizon

Produsele cosmetice de origine coreeană au făcut revoluție în ultimii ani și tot mai multe femei le includ în rutina de skincare. De Black Friday optează pentru patchurile pentru ochi de la Mizon, care au un preț special. Ajută la diminuarea pungilor sub ochi, înlătură cearcanele, calmează pielea și amelioreaza oboseala. Lista de beneficii ar putea continua la nesfârșit, dar cel mai bine este să le încerci.

Un ceas Annie Rossewood cu 90 % reducere

Da, este adevărat! Există reduceri de 90 % pe elefant.md! Iar unul dintre aceste produse este chiar un ceas superb de la brandul Annie Rossewood. Are mecanismul quartz, carcasa din oțel inoxidabil, este fashion și poți miza pe el mulți ani înainte. Și surpriza – costă azi doar 473 de lei!

Serul cu Vitamina C de la Revox

Un produs cosmetic cu Vitamina C nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire zilnică! Este un antioxidant puternic care oferă pielii protecție împotriva poluării, însă este renumit în special pentru efectul de peeling și de reducere a semnelor și a petelor pigmentare. Serumurile Revox pot fi cumpărate în acest Black Friday cu peste 60 % reducere!

Cărți – multe cărți

Nu există client elefant.md care nu a cumpărat cel puțin o carte din sutele de mii existente pe site. Iar Black Friday este o altă ocazie bună pentru un refresh bibliotecii. Alegerea este uriașă, la fel cum sunt și reducerile de acum! Începe cu o carte utilă în special pentru mămici: „Bunele maniere pentru copii în 365 de zile”, pe care o poți achiziționa cu o reducere de 52 %!

Titluri în limba rusă și engleză

Peste 40 de mii de cărți în limba rusă și mai mult de jumătate de milion de titluri în limba engleză! Și o mare parte din ele – cu un preț special de Black Friday! Dacă nu ai citit „Женщина, у которой есть план. Правила счастливой жизни” de Мэй Маск, atunci trebuie să o cumperi astăzi și să savurezi conținutul, precum și prețul redus aproape în jumătate.

Un joc Brainbox pentru zile interactive cu cel mic

Pentru că elefant.md este mall-ul online al întregii familii, retailerul a venit astăzi cu oferte generoase și pentru produse pentru copii, precum și jocuri destinate timpului petrecut în familie. O recomandare demnă de luat în calcul și pus în coș: jocul BrainBox – Să învățăm Mate, care are un discount de 42 % de Black Friday.

Parfumul L’Imperatrice de la Dolce & Gabbana

O aromă nouă e o investiție, să recunoaștem. E o idee bună de cadou pentru cineva drag sau poate pentru tine. Atrage o privire către L’Imperatrice de la Dolce & Gabbana, pe care îl poți achiziționa de Black Friday cu aproape jumătate de preț. Este un parfum apărut în 2009, însă se menține în topurile din întreaga lume datorită unicității notelor și a siajului.

Tratamentul de la Chi pentru păr

Nu mai e o noutate că elefant.md are o gamă din ce în ce mai variată de produse cosmetice, tocmai de aceea și de Black Friday ofertele sunt numeroase la această categorie. Ce spui de un tratament profesionist de păr cu keratină de la renumitul brand CHI? Îl poți lua astăzi la doar 193 de lei și te poți bucura de el luni bune.

Preluat de la: diez.md