20170626125858-shutterstock-3898306991.jpeg
Site-urile de socializare cauzează dependență, însă odată ce ai prea mulți prieteni pe Facebook și ei postează fotografii cu mâncarea lor la fiecare două ore, acestea devin neplăcute și chiar enervante. O nouă aplicație lansată vine cu soluția pentru toți cei care nu-și doresc să fie stresați din cauza salatei vecinului lor.

Pe internet a apărut o aplicație nouă pentru iOS: Binky. Aceasta este o soluție pentru a evita contactul direct cu oamenii, însă oferă posibilitatea de a trece prin imagini cu ajutorul unor mișcări ușoare. Poți face scroll la fotografii, poți comenta, însă toate acestea fără a interacționa cu oamenii.

Binky prezintă un wall cu diferite postări generate automat. La fel ca în aplicația Tinder, în Binky există proprietatea de a face swipe-right sau swipe-left. Când adaugi o fotografie în favorite, pe ecran automat apar focuri de artificii din steluțe.

Această aplicație de asemenea oferă iluzia că anume tu personal inserezi comentariile, însă de fapt toate comentariile se transformă în hashtag-uri legate de aceeași temă. Tastatura este formată numai din emoji și hashtag-uri.

Creatorul platformei Binky, Dan Kurtz, spune că: „Aplicația este la fel de lipsită de sens ca și celelalte aplicații social media, doar că noi recunoaștem asta direct.”

Binky este o aplicație pentru iOS, însă compania promite că în curând va apărea și versiunea pentru Android.

1497282904383-IMG_2240

Preluat de la: Diez.md