FotoJet-2021-12-16T121907.351.jpg
E decembrie, deci nu doar casele sau orașele își pun „haine” de sărbătoare, ci și meniurile restaurantelor. Localurile se „îmbracă” cu arome și gusturi noi pentru a-i surprinde pe oaspeți și pentru a le transmite prin intermediul papilelor gustative feeria iernii.

Echipa #diez a analizat noile poziții ale meniurilor unor localuri din Chișinău și a hotărât să împartă noutățile cu voi pentru a avea o experiență gastronomică iernatică.

# Sincer

„Sincer” își bucură sincer oaspeții cu noi poziții în meniu, printre acestea se numără supa cremă de porumb cu floricele și celebrul sanviș danez Smörrebrod într-o versiune nouă, având la bază pâinea Borodino și umplutură clasică.

Alte noutăți gastronomice le puteți vedea aici!

# Black Rabbit

Pofticioșii se vor putea delecta la Black Rabbit cu lasagna cu carne de vițel, care va conține și trufe. De asemenea, a apărut o salată nouă în meniul de iarnă, aceasta este cu curmale de rom, cașcaval și quinoa, iar la desert veți putea savura un mousse de ciocolată cu umplutură de fructe.

#gallery-4 { margin: auto; } #gallery-4 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-4 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-4 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Alte noutăți gastronomice le puteți vedea aici!

# Mangal

V-a fost dor de salata Olivier? Acum o puteți gusta la „Mangal”, ba chiar într-o formulă culinară nouă, deoarece conține carne de vițel sau pui. Restaurantul a mai adăugat în meniul său de iarnă noi poziții precum: salată „Șuba”, tartar cu ton și multe, multe alte bunătăți.


Alte noutăți gastronomice le puteți vedea aici!

# La plăcinte

„La plăcinte”, de asemenea, a actualizat meniul de iarnă, ceea ce înseamnă că veți putea gusta: pui la cuptor cu cartofi, răcituri de cocoș de casă, iar la desert vă veți putea alinta cu „Lapte de pasăre”.

#gallery-5 { margin: auto; } #gallery-5 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-5 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-5 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Alte noutăți gastronomice le puteți vedea aici!

# Fuior

„Fuior” a lansat un meniu nou generos inspirat din bucătăria găgăuză. Așadar, veți putea gusta o gamă vastă de delicii culinare precum: carne fragedă de capră în sos de vin roșu, usturoi și agrișă, completată de o garnitură din bulgur și morcov fermentat. De asemenea, veți putea degusta „ciorchinele” de somn, mămăligă aromată și cremoasă cu spumă fină de mărar în loc de mujdei tradițional.

Menționăm că meniul este valabil până pe 24 decembrie.

#gallery-6 { margin: auto; } #gallery-6 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-6 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-6 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Alte noutăți gastronomice le puteți vedea aici!

# Andy’s Pizza

Acum la Andy’s, puteți găsi o varietate de gustoșenii care se încadrează perfect în meniul ce iarnă. Tocmai de aceea vă sugerăm să atrageți atenție la noua pizza Bianca, la salata sănătoasă cu sfeclă și, desigur, la bujenina aromată cu cartofi copți.

Alte noutăți gastronomice le puteți vedea aici!

Preluat de la: diez.md