971ae5a39b31ac8e47a8b089e64ea545.jpg

Un croasant circular, umplut cu cremă a devenit viral pe rețelele sociale în această vară, dar și în mai multe patiserii din întreaga lume. Aceste produse sunt de obicei mai mari decât un croasant obișnuit. De la ciocolată clasică și fistic până la arome mai neconvenționale, cum ar fi matcha, croasantul vă oferă o gamă largă de opțiuni cu care vă puteți delecta.

Noile croasante au ajuns rapid și în patiseriile din Chișinău. În acest articol găsiți trei dintre acestea care comercializează desertul.

#1. Simplu


Sursă: Instagram/simplu_patiserie

Patiseria oferă clienților trei tipuri de croasante cu care vă puteți delecta: cu ciocolată, cu coacăză și cu vanilie. Produsul de patiserie este realizat pe bază de unt, iar prețul unui croasant este 50 de lei.

Contact: 069252293
Adresă: bulevardul Traian 1/3

#2. Keks


Sursă: Instagram/keks_bread_dessert

În cafeneaua Keks puteți găsi două tipuri de croasante rotunde: cu fistic și cu ciocolată. Croasantul cu fistic costă 50 de lei, iar cel cu ciocolată – 35 de lei.

Contact: 076000048
Adresă: strada Ismail 84

#3. Daily Dose


Sursă: Facebook/La Levain

În localul Daily Dose găsiți două tipuri de croasante rotunde: cu fistic și cu cremă fiartă de căpșune. Prețul unui croasant este de 50 de lei.

Contact: 068731731
Adresă: Aleksandr Pușkin 44/1

În cazul în care cunoașteți și alte patiserii din Chișinău care comercializează noile tipuri de croasante, vă îndemnăm să ne scrieți în comentarii.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi topuri de localuri din Chișinău și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md