6I6A8636-CR2.jpg

Centrul Naţional al Cinematografiei din Republica Moldova anunță despre o oportunitatea unică pentru adolescenții pasionați de film. Tinerii au ocazia să facă parte din juriul Festivalului Internațional pentru Copii și Adolescenți „SALAM” din Baku, Azerbaijan.

Festivalul se va desfășura în perioada 26-29 august și are drept scop introducerea participanților în arta cinematografiei, prezentarea filmelor create pentru adolescenți și realizarea unui schimb cultural între tinerii din diferite țări.

Organizatorii sunt în căutarea a doi membri care vor face parte din juriul evenimentului. Recrutările au loc pentru categoriile „Generator” 12-16 ani și „Generator” 16-18 ani.

Cerințele pentru candidați:
# pasiune pentru film;
# experiență de participare activă în dezbateri;
# adaptabilitate.

Cheltuielile pentru cazare vor fi acoperite de către organizatori, iar costurile de călătorie le revin participanților.

Persoanele interesate sunt îndemnate să expedieze un mesaj la adresa [email protected] pentru a se înregistra și pentru alte informații suplimentare. Termenul-limită pentru aplicare este 15 mai. Alte detalii despre Festivalul Internațional de Film pentru Copii și Tineret „SALAM” puteți vedea aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md