diana-dumitrescu-.jpg

Diana Dumitrescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, trece printr-o perioadă dificilă din cauza unor probleme de sănătate. Actrița a dezvăluit că a pierdut semnificativ în greutate și s-a confruntat cu dureri intense care au determinat-o să meargă la medic pentru investigații amănunțite.

După numeroase investigații medicale, Diana Dumitrescu a fost diagnosticată cu sindromul intestinului iritabil. Această afecțiune necesită o gestionare atentă a dietei și a stilului de viață. Actrița a explicat că a fost nevoită să își modifice radical alimentația din cauza durerilor severe.

„Am scos acum din alimentație și glutenul și lactoza și practic au început să mi se dezumfle și organele interne care sunt inflamate și am început să și slăbesc. Am slăbit și în kilograme, dar nu pot să zic cât am slăbit ca și grăsime, ci cât m-am dezumflat foarte tare, pentru că am scos aceste alimente care erau dăunătoare pentru organismul meu.”, a declarat Diana Dumitrescu pentru Cancan.ro.

Actrița a mai mărturisit că a avut o criză de durere care a durat două zile, fiind la un pas de a merge la urgențe.

„Am avut o criză de durere, vreo două zile, am crezut că mor! Și am vrut să mă duc la Urgență, la spital și a zis soțul meu: ‘Nu te du, că mori acolo!’ Și am început să fac investigații să văd ce e.”, a povestit ea.

Deși procesul a fost dificil, actrița a reușit să își adapteze stilul de viață la noul regim alimentar.

„Acum sunt bine, Doamne ajută, țin totul sub control.”, a mai spus actrița.

Diana Dumitrescu a trecut prin momente dificile și în urma divorțului de Ducu Ion. Ea a fost căsătorită cu producătorul de film între anii 2009 și 2013. După separare, actrița s-a confruntat cu depresie, o luptă pe care a reușit să o depășească cu ajutorul terapiei.

„La vreo doi ani după aceea, lucrurile au început puţin să se schimbe. Jucând foarte multe roluri şi asimilandu-mi foarte multe caracteristici care nu erau ale mele, la un moment dat m-am pierdut. Mi-am pierdut personalitatea mea, nu mai înţelegeam ce se întâmplă cu mine. Mi se părea că viaţa mea nu are valoare, deşi eu munceam, aveam un soţ, aveam o casă, o familie, nu simţeam lucrurile de sub picioare şi nu mai eram fericită. Nu mă mai bucura nimic. Nimic din ce realizam nu mă mai bucura.”, a declarat ea pentru ProTV.

Actrița a început sedințele de terapie în 2012 pentru a face față problemelor și a reușit să evite o depresie majoră.

„Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deşi nu le ştiam, existau şi cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo.”, a mărturisit ea în emisiunea „Vorbește Lumea” de la ProTV.

Datorită eforturilor depuse în cadrul terapiei, actrița a reușit să depășească acele episoade mai puțin fericite din viața ei. În prezent, trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Alin Boroi, cu care s-a căsătorit în septembrie 2018. Cei doi au fost binecuvântați cu venirea pe lume a unui băiețel minunat.

Sursă foto – Facebook Diana Dumitrescu

Preluat de la: csid.ro