ghid-Moldova-1.jpg
Cu ocazia Zilei Internaționale a Ghizilor de Turism, Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern a lansat un proiect inedit pentru Republica Moldova – prima platformă dedicată ghizilor de turism din Republica Moldova.

Aici, orice persoană pasionată de istoria, cultura, vinul și bucătăria moldovenească își poate crea profilul său personal și invita turiștii să îl aleagă drept ghidul lor local prin Moldova.

Platforma are drept scop crearea unei punți de comunicare directe între turiștii și ghizii de turism din Moldova, care va contribui la dezvoltarea turismului receptor și intern, va crește conștientizarea disponibilității serviciilor de ghidaj, va promova serviciile ghizilor și va duce la sporirea solicitărilor și vânzărilor serviciilor. De asemenea, platforma va spori competitivitatea serviciilor de ghidaj și transparența acestora.

De asemenea, fiecare ghid de turism poate publica articole despre destinațiile sale preferate, sfaturi utile pentru turiști, top-urile personale și alte detalii prin care să convingă turiștii să îl urmeze într-un tur personalizat.

Această platformă va fi de asemenea conectată și promovată pe site-ul de țară moldova.travel și pe noua vitrină virtuală ce urmează a fi lansată curând.

Preluat de la: diez.md