guvern-5.jpg

Din 1 iulie, Guvernul Republicii Moldova își deschide ușile pentru toți cetățenii și anunță despre organizează excursiilor ghidate pentru cei care își doresc să viziteze clădirea executivului. Despre lansarea programului a comunicat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, în cadrul unei conferințe de presă.

Excursiile se vor desfășura în fiecare zi de joi, în intervalul orar 9.0-16.00, la Guvernul Republicii Moldova, situat în Piața Marii Adunări Naționale.

Vizitatorii vor avea acces la sala de ședințe și la centrul media. De asemenea, cei prezenți vor avea ocazia să vadă cadourile protocolare expuse la muzeul executivului. Printre activități se numără discuții cu membrii cabinetului de miniștri și o vânătoare de comori pentru copii.

Grupurile de vizitatori vor fi formate din cel mult 35 de persoane. Vârsta minimă de participare la acest program este de șapte ani, iar minorii vor trebui să fie însoțiți de către un adult. „Vă îndemnă să veniți să vedeți unde sunt luate deciziile care afectează viața tuturor cetățenilor din țara noastră”, a precizat Daniel Vodă.

Doritorii pot solicita participarea în cadrul excursiilor prin completarea unui formular de înregistrare care urmează să fie disponibil pe pagina oficială a Guvernului. Ulterior, persoanele vor fi contactate pentru a primi informații despre ziua și ora desfășurării excursiei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md