De la adevărate documentare despre crime care te vor ține în suspans, până la noi adaptări ale filmelor clasice, Netflix produce anul acesta de toate pentru toți. Iată cele mai apreciate seriale care au fost lansate până acum.
#
Într-o periculoasă aventură într-o lume postapocaliptică, un băiat drăguț, pe jumătate om și pe jumătate căprioară, caută un nou început împreună cu un protector dur. O poveste postapocaliptică bazată pe seria de benzi desenate a lui Jeff Lemire, de la producătorii executivi Susan și Robert Downey Jr.
–> <!–
–>
# High on the Hog
În această serie documentară, bucătarul și scriitorul Stephen Satterfield călătorește și explorează bucătăria afro-americană. Noul High on the Hog produs de Netflix nu este doar un show alimentar, un show istoric sau un show de călătorie. Este o combinație a tuturor acestor genuri, realizată cu o profundă reverență pentru oamenii și locurile care au contribuit pentru formarea culturii alimentare afro-americane, care, la rândul său, a devenit pur și simplu mâncare americană.
# Sons of Sam
La 10 august 1977, un angajat poștal în vârstă de 24 de ani, David Berkowitz, este arestat și acuzat că este „Fiul lui Sam”, ucigașul în serie care a terorizat orașul New York mai mult de un an, ucigând șase tineri și rănind alți șapte. Serialul format din patru părți este unul cu caracter autobiografic, documentar true-crime, arată modul în care jurnalistul de investigație Maury Terry, care era obsedat de adevărata crimă, examinează acest caz terifiant din Brooklynul anilor ’70.
#
Netflix a combinat documentarele sale populare Last Chance U în ultima sa versiune, în care s-a îndepărtat de fotbal pentru a se concentra pe baschet. Acest lucru a dus la crearea serialului la Colegiul East Los Angeles, în care a fost documentată echipa Huskies și efortul lor de a câștiga primul lor titlu.
# Pretend It’s a City
În Pretend It’s a City, cei din fața ecranelor traversează și descoperă New Yorkul cu îndrumarea scriitorului și umoristului legendar Fran Lebowitz. Într-o serie de conversații cu Martin Scorsese, documentarul arată cu sinceritate și umor cele mai ciudate și neștiute aspecte din New York.
#
Cu droguri, jafuri și crimă brutală, serialul BBC/Netflix The Serpent este pentru cei în căutare de senzații tari. Este o redare formată din opt părți a terifiantelor crime din viața reală comise de Charles Sobhraj în Asia anilor 1970, precum și povestea diplomatului neerlandez care a lucrat pentru a-l doborî. Cel mai interesant este faptul că Sobhraj este încă în viață astăzi, executând o condamnare pe viață în Nepal pentru unul dintre asasinatele descrise în serial, însă el nu a fost niciodată arestat sau urmărit penal în Thailanda, unde s-a produs cea mai mare parte a crimelor sale.
# Fate: The Winx Saga
Fate: The Winx Saga este noul serial de dramă pentru adolescenți de la Netflix, inspirat din animația produsă de Nickelodeon – Winx Club. În ea, zânele participă la un internat magic unde învață să-și stăpânească puterile în timp ce își echilibrează prietenia și luptă cu monștrii. Adică fac toate lucrurile tipice anilor de liceu. Modul în care se sfârșesc cele șase episoade te va lăsa cu siguranță în așteptarea sezonului doi.
# Cobra Kai
Cobra Kai este o serial de comedie-dramă de arte marțiale, bazat pe filmele originale The Karate Kid de Robert Mark Kamen. Este printre cele mai apreciate seriale de către fani, iar în timp ce se pregătește premiera celui de-al patrulea sezon, le poți vedea pe primele trei dacă nu ai făcut-o deja.
# Lupin
Lupin este primul serial francez care a intrat în Top 10 seriale Netflix din SUA. Thrillerul care îl prezintă pe hoțul inspirat de aventurile lui Arsène Lupin, domnul Assane Diop, care își propune să se răzbune pentru tatăl său pentru o nedreptate provocată de o familie bogată. Serialul filmat în stil old-fashion este plin de acțiune, suspans, inteligență și emoții.
#
Bling Empire este noul reality-show produs de Netflix, despre un grup de Angelenos bogați de origine asiatică. Primul serial de tipul reality-show condus de o distribuție asiatică-americană oferă atât o fereastră către cultura asiatică, cât și posibilitatea de a te scufunda într-o lume a modei, a luxului și a avioanelor private.
Preluat de la: diez.md