pixel.png

Manichiura e un pas important din ritualul igienii personale, fie că este una clasică sau dintre cele mai noi tendinţe. Pe lângă igienă, mulţi specialişti în frumuseţe o consideră cartea de vizită a fiecărei femei, oferindu-ne un aspect îngrijit plus încredere în sine.

Pentru asta avem nevoie de sfatul unui specialist în a ne îndruma spre ce variantă ni se potriveşte cel mai bine. Putem opta pentru ojă clasică dacă unghiile noastre sunt sănătoase şi au o lungime care ne place sau putem apela la oja semipermanentă, un serviciu care este din ce în ce mai cerut în ultimii ani datorită beneficiilor oferite. Aceasta ne protejează mai mult unghiile, aşa că le oferă o rezistenţă de lungă durată şi un luciu deosebit. Efectuarea acestui serviciu, deasemenea, este important să fie făcut de specialist pentru a putea repeta procedura corect pe o perioadă îndelungată fără să fie nevoie de pauză. Dacă unghiile noastre sunt mai sensibile şi nu reuşesc să ajungă la lungimea dorită putem alege gelul, produs care oferă unghiilor lungime şi o rezistenţă diferită.
Pentru ca lucrurile să funcţioneze pe termen lung între tehnician şi client, acesta din urmă trebuie să capete mai întâi încredere că instrumentarul folosit este unul steril, că produsele sunt de cea mai bună calitate şi că persoană care îi efectuează manichiura are experienţa necesară în paşii pe care îi urmează.
Ştiu că tot mai multe dintre noi au timpul limitat şi îşi fac singure manichiura acasă. Chiar şi manichiura semipermanentă. Dar niciodată, absolut niciodată, nu vei reuşi să-ţi aplici perfect cu mâna stângă la mâna dreaptă, nu vei reuşi să nu te atingi de lucruri (până nu s-au uscat complet) şi nici nu vor străluci ca atunci când le faci la salon. Aşa că am stat de vorbă cu Ioana Ghinea, specialist în manichiură despre avantajele manichiurii realizate la salon.

Manichiura înseamnă timp pentru tine

Fie că eşti mamă sau femeie de carieră, timpul petrecut la salon înseamnă relaxare şi timp doar pentru tine. După o zi agitată, în care ai alergat să rezolvi nenumărate probleme, nu-i aşa că nu strică puţin răsfăţ? Nici pe departe! Iar o manichiură ca la carte nu înseamnă doar pilirea unghiilor şi aplicarea lacului, ci şi un masaj relaxant.
Plus că te simţi foarte bine după ce e gata, oja e fresh şi unghiile strâlucesc, iar pielea este perfect hidratată.

Manichiura înseamnă tratament de frumuseţe pentru mâini

Se tot spune că mâinile sunt cartea ta de vizită. Ei bine, este adevărat. O piele hidratată, fără pete pigmentare, te fac să te simţi tânără şi la 50 de ani, corect? Iar la această performanţă se poate ajunge doar cu hidratare constantă şi îngrijire profesională la salon. Aici, pe lângă serviciul de curăţare a unghiilor, poţi avea parte şi de un tratament special pentru mâini. Care să hidrateze pielea în profunzime şi să combată primele semne de îmbătrânire.

Manichiura la salon înseamnă un serviciu mai bun şi mai rezistent

Este evident faptul că acasă nu poţi vreodată să dai formă unghiilor la fel ca un profesionist, în salon. Acest lucru este valabil şi în ce priveşte curăţarea acestora şi aplicarea lacului, care nu este deloc una simplă. O manichiură corectă şi rezistentă se face cu produse profesionale şi începe cu o bază/tratament, apoi strat de ojă, iar la final un top de sigilare, care oferă şi strălucire. Atenţie, toate acestea se aplică într-un anumit fel, cu mişcări precise, manevre cunoscute până în ultimul detaliu numai de către un profesionist.

<!– În memoria unui meseriaş al condeiului. Mihnea Petru Pârvu, un Reporter de Cursă Lungă–> CITESTE PE EVZ.RO: În memoria unui meseriaş al condeiului. Mihnea Petru…
<!– Ludovic Orban, în stare de șoc: în curând va deveni cel mai cunoscut șomer din România–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Ludovic Orban, în stare de șoc: în curând va deveni…

Aşadar, oferă-ţi un moment de răsfăţ necesar în urma căruia vei avea o manichiură impecabilă (pe care tu nu vei reuşi să o realizezi la fel acasă), o piele a mâinilor hidratată şi te vei simţi mult, mult mai bine!

Preluat de la: csid.ro