anul_cocosului_2017_1024x1024_18320400-e1485584836236.jpg
Astăzi începe Anul Nou chinezesc, care este cea mai importantă sărbătoare tradiţională a asiaticilor. Din 28 ianuarie 2017 şi până pe 15 februarie 2018, în zodiacul chinezesc este Anul Cocoşului de Foc, chinezii spun că în acest an fiecare va primi ceea ce merită.

Zodiacul chinezesc cuprinde totalitatea celor 12 zodii și se calculează în funcție de anul nașterii fiecărei persoane. Mai jos vă prezentăm previziunile zodiacului chinezesc pentru 2017 realizate de astrologul Beatrice Bălteanu de la www.zodiacool.ro.

Şobolan

În anul 2017, va trebui să vă controlaţi agresivitatea verbală, violenţa sau pornirile distructive. Este posibil să întâlniţi un mentor şi, dacă sunteţi atenţi, veţi putea să fructificaţi toate oportunităţile care vă vor ieşi în cale. În dragoste, cele mai favorabile perioade pentru căsătorie sau pentru începerea unei noi relaţii sunt 4 februarie – 6 martie şi 7 noiembrie -7 decembrie. Pot apărea certuri, emoţii negative şi probleme în relaţii în perioadele: 6 martie -5 aprilie şi 7 decembrie -7 ianuarie, când este bine să evitaţi petrecerile cu multă lume. Este un an cu şanse bune de câştiguri. Aveţi forţa vieţii foarte puternică şi vă puteţi bucura de echilibru şi vitalitate. Totuşi, pot apărea blocaje energetice pe rinichi şi perturbări ale sănătăţii zonelor intime, inclusiv apariţia unor boli. Lunile aprilie, octombrie sunt cele mai delicate pentru sănătate.

Bivol

Va fi o zodie norocoasă în anul 2017, îl va ajuta şi alianţa şi compatibilitatea excelentă cu zodia Cocoş, zodiac guvernatoare a anului 2017. Astfel, vă veţi bucura din plin de fericire şi de iubire în casă. Sunt predispoziţii pentru căsătorie sau pentru începerea unei noi relaţii. Simţul practic şi hărnicia vor fi răsplătite în acest an, veţi avea bani şi multe oportunităţi. Chiar şi pe fondul unei vitalităţi slăbite, sănătatea va fi excelentă. Nu munciţi până la epuizare. Chiar dacă norocul nu va pica din cer, dacă vă veţi desfăşura activităţile cu seriozitate şi perseverenţă, veţi avea succes. Aveţi de partea voastră o influenţă favorabilă a stelei iubirii şi cea a succesului la examene.

Tigru

După încercatul an 2016, veţi avea parte de armonie şi echilibru în anul 2017. Relaţiile vor avea parte mai mult de urcuşuri decât de coborâşuri şi pot să apară gelozii. De aceea, în 2017 Tigrul are de ales între a fi infidel şi a se bucura de o casă liniştită, plină de fericire şi înţelegere. Relaţiile necesită o atenţie specială. Simţul afacerilor este la maximum în luna mai. Aveţi încredere în forţele proprii şi vă orientaţi spre succes. Este un an bun pentru investiţii, dar trebuie să vă bazaţi pe voi înşivă. Veţi face bani în urma unor afaceri în care pot interveni şi competiţii. Forţa vieţii este foarte slabă în anul 2017 şi ar fi indicat să vă preocupaţi îndeaproape de sănătate. Atenţie la gândurile pe care le emiteţi şi la alimentele pe care le ingeraţi.

Iepure

În 2017, nativii vor fi sub efectul energiei pozitive emise de steaua prosperităţii. Totuşi, vor întâlni schimbări de tot felul, din cauza ciocnirilor cu zodia anului 2017, Cocoşul, cu Tai Sui şi cu cele 3 Ucideri. Cu toate acestea, Iepurele este una din zodiile norocoase ale anului. Perioadele de linişte şi armonie se vor succede cu cele în care relaţiile sunt şubrede, fiind destabilizate de trădări şi de uneltiri pe la spate. Afacerile sunt sortite câştigurilor sigure, dar se recomandă mare atenţie la semnarea contactelor. Bazaţi-vă pe planuri bine stabilite şi fixaţi-vă obiective realiste. Sănătatea va fi ca de fier, dar care se poate destabiliza dacă deveniţi prea preocupaţi de câştigarea banilor.

Dragon

În 2017, cei născuţi în această zodie vor fi sub efectul energiei pozitive dat de steaua popularităţii şi a norocului din viitor. Vor avea fericire în casă, dar relaţia necesită şi ajutor. Pot apărea uşoare certuri, din cauza impulsului de a vă manifesta cu prea multă autoritate. Este un an în care trebuie să daţi dovadă de flexibilitate. Impulsivitatea în afaceri nu este de bun augur în anul 2017, dar este un an bun pentru investiţii. Oportunităţile se vor grăbi să vină, dar nu vă stresaţi acum de obţinerea rezultatelor. Este posibil ca ele să se concretizeze abia în anul 2018. Sănătatea va fi în general stabilă. Se recomandă mai mult sport pentru a avea mai multă energie. În societate, veţi străluci şi veţi în centrul atenţiei.

Şarpe

În anul 2017 veţi fi sub energia pozitivă dată de steaua norocului şi a popularităţii din viitor. Energia familiei este un pic în declin. Merită să acordaţi mai mult timp relaţiei. Petreceţi mai mult timp desfăşurând acţiuni plăcute şi comune cu persoana iubită. şarpele este unul dintre aliaţii Cocoşului şi va beneficia de susţinere din partea acestuia. Afacerile vor merge strună. În sănătate este posibil să vă confruntaţi cu stări de dezechilibru, dar se vă veţi vindeca repede, datorită forţei vieţii care este puternică. Veţi avea parte de oportunităţi şi le veţi fructifica. Este necesar să vă crească încrederea în propria persoană.

Cal

În acest an, nativii acestei zodii au nevoie de tact în gestionarea relaţiilor. Câştigurile materiale vor fi sub nivelul celor din anul precedent şi veţi avea tendinţa să vă descărcaţi frustrările pe persoana iubită. Detaşaţi-vă de partea materială a vieţii şi urmăriţi să vă amplificaţi iubirea. Este un an favorabil introspecţiei şi compasiunii. În luna octombrie vă puteţi planifica o vacanţă de vis. Ca să aveţi succes în afaceri trebuie să daţi dovadă de transparenţă şi onestitate. Nu vă lăsaţi descurajaţi de perioadele în care afacerile nu merg de la sine. Respectaţi planurile. Orientaţi-vă spre meditaţie pentru a vă echilibra spiritual. Este un an în care puteţi atrage binecuvântări.

Capră

După binecuvântatul an 2016 în care a adunat bani din belşug, în anul 2017 nativul Capră va trebui să fie cu ochii în patru şi să se ferească de posibilele furturi sau accidente. Va trebui să acorde mai mult timp relaţiei şi să nu cadă pradă geloziilor. Folosiţi-vă răbdarea pentru a trece cu uşurinţă peste posibilele neînţelegeri. Aveţi grijă de bani şi de avere, nu vă aventuraţi în afaceri noi. Puteţi urmări piaţa şi face planuri de afaceri pe care să le lansaţi în anul Câinelui, în 2018. Vă veţi bucura de o sănătate stabilă, dar fiţi atenţi la posibilele accidente cauzate de obiectele metalice. Veţi putea întâlni mentori care să fie dispuşi să vă ajute şi veţi avea parte de oportunităţi.

Maimuţa

După controversatul an 2016, în care Maimuţa a trecut şi prin perioade în care a adunat bani din belşug şi prin perioade în care a tânjit după bani, în anul 2017 va trebui să fie cu ochii în patru şi să se ferească de posibilele furturi sau accidente.

Aveţi nevoie de confortul familial, poate mai mult ca niciodată. Trebuie să vă antrenaţi mai mult latura afectivă şi să renunţaţi la încăpăţânare. Generozitatea vă poate ajuta. Dacă vrei să faceţi investiţii, anul 2018 poate fi mai bun decat 2017. ţineţi-vă sub control pornirile extravagante şi nu cheltuiţi peste măsură. Una peste alta, în anul 2017 veţi avea noroc picat din cer. Veţi trece cu mai multă uşurinţă peste posibilele provocări.

Cocoş

Anul 2017 vine cu vibraţii mai puţin plăcute. Zodia Cocoş va avea predispoziţie spre ceartă. Dintr-o mulţime, nativii din zodia Cocoş vor fi primii care vor ridica vocea. Aveţi nevoie de atenţie, de apreciere şi de iubire din partea fiinţei iubite. Anul acesta banii vor curge din belşug, dar şi ego-ul vostru o poate lua razna. Mare atenţie la vicii fiindcă există predispoziţia să cădeţi pradă pornirilor distructive. Pot să apară stări de depresie şi de anxietate. Veţi izbândi uşor în funcţii de conducere. Mai multă modestie vă poate aduce o evoluţie mult accelerată în planul social.

Câine

Anul 2017 vine cu predispoziţii către îmbolnăviri, mai ales la nivelul sistemului digestiv. Dar puteţi atrage complicaţii şi probleme legate de încredere şi de ajutorul acordat. Energia specifică familiei va fi scăzută. Veţi consuma multe resurse mentale şi emoţionale pentru a vă păstra căminul în armonie. Starea fizică uşor slăbită poate fi sursa unor neînţelegeri legate de asumarea responsabilităţilor.
Aveţi parte de câştiguri mari cu preţul unei munci titanice. Dacă aveţi idei noi de afaceri, sub nicio formă nu le împărtăşi prietenilor. Puteţi avea încredere în familie când vine vorba de bani. Veţi avea parte şi de multe oportunităţi, de care vă puteţi bucura doar dacă nu deveniţi lacomi. Veţi avea parte de un optimism debordant şi molipsitor. Talentele vă vor fi recunoscute numai dacă le veţi manifesta în mod voit. Veţi obţine mai greu funcţii înalte de conducere.

Mistreţ

Pentru nativii acestei zodii, 2017 vine cu predispoziţii uşoare către îmbolnăviri, mai ales la nivelul sistemului digestiv. Vor avea parte de un cămin liniştit, plin de armonie. Ar putea fi tentaţi să se căsătorească sau să fie preocupaţi de partea sentimentală şi romantică a vieţii, în special în luna iulie.
În anul 2017 banii vor veni ceva mai greu, în schimb vor avea multe oportunităţi. Este necesar să se focalizeze pe un scop anume şi să ceară ajutor de la cei din jur atunci când desfăşoară un proiect. Vor atrage cu uşurinţă oameni de ajutor. Nu munciţi până la epuizare. Dozaţi-vă eforturile pentru a face faţă evenimentelor zilnice. Succesul va apărea prin muncă. Zorii sunt favorabili pentru dezvoltare şi creştere în planul social. Puteţi obţine cu uşurinţă funcţii de conducere.

Preluat de la: Diez.md