4-7.jpg
O echipă de entuziaști a organizat Ziua Studentului la căminul numărul 1 al UTM. Constrânși de restricțiile sanitare, au organizat evenimentul  în curtea blocului, bucurându-se de o seară în aer liber. 

Din 1941 până în prezent, în fiecare an, pe 17 noiembrie, în mai multe țări se sărbătorește Ziua Internațională a Studentului. Cu acest prilej, în prima jumătate a lunii noiembrie, la UTM au fost preconizate o serie de activități dedicate studenților. Astfel, din primele zile de noiembrie studenții cazați în căminul nr. 1 al UTM s-au bucurat de seri petrecute în aer liber, cu muzică, gustări, activități distractive și premii pentru fiecare, scrie UTM.md.

Premiile au fost oferite celor mai activi studenți, dar și câștigătorilor concursurilor pentru cea mai amenajată și ordonată cameră/secție în cămin pe parcursul ultimei luni.

<!–

–> <!–

–>

Sărbătoarea nu ar fi fost posibilă fără implicarea Direcției Sociale și Activități Studențești și Secție Cămine Studențești. Mereu alături de studenți, șefii acestor subdiviziuni, Anatol Alexei și Elena Terentii, i-au susținut pe tineri și de astă dată.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Preluat de la: diez.md