love1.jpg
Ziua Îndrăgostiților reprezintă un motiv în plus de a-ți surprinde persoana iubită cu un cadou drăguț, iar dacă ești în pană de idei, echipa #diez îți vine în ajutor. În acest articol vei găsi 10 sugestii, îți rămâne doar să alegi ce ți se potrivește cel mai mult.

# Sesiune foto cu Daniela Mocanu Photography

Ce cadou poate fi mai valoros decât o sesiune foto împreună? Anii vor trece, dar amintirile vor rămâne.

Daniela Mocanu oferă servicii calitative, ceea ce înseamnă că rezultatul va fi unul într-adevăr impresionant. De aceea, nu ezita să-i scrii un mesaj pentru a stabili data și locația potrivită.

Aici găsești pagina de Instagram a fotografei.

# Zi de relaxare la BERD’S • SPA & Beauty

Acum este momentul potrivit să luați o pauză de la problemele cotidiene și să vă oferiți o zi de relaxare totală, iar acest lucru este posibil cu BERD’S • SPA & Beauty.

Adresa: bulevardul Dimitrie Cantemir 12

Aici găsești pagina de Instagram a salonului.

# Accesorii de la Mika|Eli

Accesorii interesante pentru cuplu poți procura de la Mika|Eli. Magazinul online propune spre vânzare brățări, inele și lănțișoare pentru toate gusturile.

Aici găsești pagina de Instagram a magazinului.

# Suvenir de la zorki_decor

Magazinul online îți pune la dispoziție portrete în formă de puzzle și diverse suvenire din lemn care, cu siguranță, își vor găsi un locușor în dormitorul persoanei iubite.

Aici găsești pagina de Instagram a magazinului.

# Tablou personalizat de la zorki_gifts

Dacă te-ai plictisit de cadourile ordinare și vrei să dăruiești ceva deosebit în acest an, atunci acest magazin online este pentru tine. Harta stelelor și tablouri personalizate, cu posibilitatea de imprimare a textului dorit și a codului QR – o mulțime de stiluri și idei.

Aici găsești pagina de Instagram a magazinului.

# 24 de ore împreună la o pensiune din țară

Persoana iubită va rămâne impresionată de un asemenea cadou, mai ales că amintirile pe care le veți crea vor fi mai valoroase decât oricare alt lucru material. Îți sugerăm să nu stai mult pe gânduri și să rezervi chiar acum o pensiune.

Aici găsești o listă a pensiunilor din Moldova care activează în această perioadă și toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv prețurile.

# Abonament la bazin


Sursă: Facebook/SportPark

Sursă: Facebook/Fitness Family

Un abonament la bazin ar fi un cadou ideal pentru persoana de alături, mai ales dacă vei lua două – unul pentru tine și unul pentru omulețul tău drag. Echipa #diez a pregătit deja un articol cu lista bazinelor din Chișinău care activează în această perioadă, în care au fost indicate și prețurile.

Aici găsești lista și mai multe detalii despre fiecare bazin în parte.

# Voucher la un salon de tatuaj

Dacă vă doriți tatuaje identice, atunci această idee de cadou este genială! Noi îți propunem lista saloanelor de tatuaj din Chișinău, iar tu analizează care ți se potrivește cel mai bine.

Aici găsești lista și mai multe detalii despre fiecare salon în parte.

# Vizită la Grădina Botanică

Niciodată nu aveți timp să mergeți la Grădina Botanică și nici nu ați auzit despre serele de plante decorative? Acum este momentul potrivit.

Aici găsești un reportaj despre plantele decorative din serele Grădinii Botanice, care te va convinge că merită să faceți o vizită, mai ales că prețul de intrare este foarte accesibil.

# Seară romantică la o vinotecă din Chișinău


Sursa: Wine Gogh

Sursa: Plincuvin Wine Boutique

În cazul în care vă doriți să petreceți seara în intimitate, la un pahar de vin delicios, atunci puteți merge la o vinotecă din Chișinău. Ia tu inițiativa, alege locația și fă-i persoanei dragi un cadou. Cu siguranță nu vei regreta.

Aici găsești lista vinotecilor din Chișinău care merită a fi vizitate.

Preluat de la: diez.md