filme.jpg

Ai decis că în acest weekend nu vei sta acasă, dar nu știi cu ce să-ți ocupi timpul? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu.

# Titanic.Re – Release

Tehnologia furniza un șir de miracole de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluție nesfârșită. Ce putea să dovedească dominația omului asupra naturii dacă nu lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare și mai luxos obiect în mișcare construit vreodată de om? Dar peste patru zile și jumătate, lumea s-a schimbat. Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat printr-un coșmar care depășește capacitatea de înțelegere, iar credința oamenilor în forța lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganța, înfumurarea și lăcomia.

# Și dragostea unde e?

Cum găsești o iubire durabilă în lumea de azi?

Pentru documentarista dependentă de aplicațiile de întâlniri, Zoe (Lily James), aplicația nu i-a adus în viață decât bărbați nepotriviți, mai ales dacă o întrebi pe excentrica ei mamă, Cath (Emma Thompson).

Pentru Kazim (Shazad Latif), prietenul din copilărie și vecinul lui Zoe, răspunsul pentru a găsi iubirea este să urmeze exemplul părinților săi și să opteze pentru o căsătorie aranjată (sau „asistată”) cu o strălucitoare și frumoasă mireasă din Pakistan.

În timp ce Zoe filmează călătoria plină de speranță a lui Kazim, de la Londra la Lahore, pentru a se căsători cu o străină aleasă de părinții săi, ea începe să se întrebe dacă nu cumva are ceva de învățat de la o abordare profund diferită a găsirii iubirii.

# Năstrușnicul motan Maurice

Ecranizare a romanului cu același nume, de Terry Pretchett.

# Cabana de la capătul lumii

Aflați în vacanță, o fetiță și părinții ei sunt luați ostatici de niște necunoscuți înarmați, care le cer să facă o alegere ce ar duce la evitarea sfârșitului lumii.

# S.O.S.: Aterizare forțată

În filmul de acțiune SOS: Aterizare Forțată, pilotul Brodie Torrance (Gerard Butler) își salvează pasagerii de la o lovitură de fulger, făcând o aterizare riscantă pe o insulă sfâșiată de război, pentru a descoperi că supraviețuirea aterizării a fost doar începutul.

Când majoritatea pasagerilor sunt luați ostatici de niște rebeli periculoși, singura persoană pe care Torrance se poate baza pentru ajutor este Louis Gaspare (Mike Colter), un criminal transportat de FBI. Pentru a salva pasagerii, Torrance va avea nevoie de ajutorul lui Gaspare. Astfel, află că acesta îi poate oferi mai mult decât pare la prima vedere.

Preluat de la: diez.md